TITLE PLUS -KAMPANJA

Title Plus -kampanjassa saat lisäansioita uusien nimikkeiden saavuttamisesta ja säilyttämisestä. 

Pohjois-Amerikan Synergyn suosituin kampanja, Title Plus, otetaan käyttöön myös Euroopassa vuonna 2018. Tässä kampanjassa saat lisäansioita uusien nimikkeiden saavuttamisesta ja säilyttämisestä sekä bonuksia Elite Honors -pätevöitymisestä.

KAMPANJA-AIKA: 1.1.–31.12.2018

Title Plus -bonuksina on mahdollista ansaita jopa kymmeniä tuhansia. Näin se onnistuu:

Saavuta uusi nimike. Säilytä nimike. Elite Honors -pätevöidy vähintään kerran.

TULOJEN JAKAUTUMINEN
Mitä korkeamman tason saavutat, sitä suuremman bonuksen saat.
  • Kun saavutat uuden tason ensimmäistä kertaa, saat kyseisessä kuussa edellä olevassa taulukossa kerrotun kuukausisumman. Esimerkiksi ensimmäistä kertaa pronssitasolle noustessasi saat 50 €.
  • Jos säilytät uuden tasosi seuraavassa kuussa, ansaitset saman summan toistamiseen. Pronssitasolla kokonaissumma on siis 100 €. 
  • Jos säilytät tason kolmessa kuussa peräjälkeen, Synergy maksaa kuukausisumman kolmannen kerran. Pronssitasolla lisäansiosi olisivat siis 150 €. 
  • Jos Elite Honors -pätevöidyt vähintään yhdessä noista peräkkäisistä kuukausista, saat lisäksi tuplausbonuksen, jonka myötä kokonaisansiot kaksinkertaistuvat. Pronssitasolla ansaitsisit siis yhteensä 300 €. 
Elite Honors -pätevöitymisen myötä voit ansaita sekä tuplausbonuksen että neljännen kuun bonuksen.
  • Jos säilytät pronssitason neljännessä kuussa, saat suuremman neljännen kuun bonuksen, joka on 200 €.

Jos siis saavutat pronssitason, säilytät nimikkeen neljässä kuussa ja Elite Honors -pätevöidyt vähintään kerran ensimmäisten kolmen kuukauden aikana, voit ansaita Title Plus -kampanjassa 500 €. Eikä siinä vielä kaikki.

BONUSTEN YHDISTÄMINEN
Jos saavutat jossain kuussa enemmän kuin yhden uuden tason, saat jokaisen saavuttamasi uuden tason kuukausisumman.

Useiden uusien nimikkeiden saavuttaminen samassa kuussa

Esimerkki: Jenna nousee pronssitasolta Team Leaderiksi maaliskuussa. Hän saa 75 euron bonuksen hopeatasosta, 100 euron bonuksen kultatasosta ja 200 euron bonuksen Team Leader -tasosta. Yhteensä hän saa ensimmäiseltä kuulta siis 375 euroa Title Plus -bonuksia.

Hän säilyttää Team Leaderin nimikkeen sekä huhti- että toukokuussa, joten hän saa 75, 100 ja 200 euron bonukset vielä kaksi kertaa. Jenna Elite Honors -pätevöityy huhtikuussa, joten hän ansaitsee kolme tuplausbonusta – yhden kutakin tasoa kohden. Hän säilyttää Team Leaderin nimikkeen vielä kesäkuussa, jolloin hän ansaitsee neljännen kuun bonuksen hopea-, kulta ja Team Leader -nimikkeistä.

Kokonaissumma: 3 750 €

Useiden uusien nimikkeiden saavuttaminen samana vuonna

Esimerkki: Petri saavuttaa hopeatason ja Elite Honors -pätevöityy tammikuussa. Hän säilyttää nimikkeensä helmi-, maalis- ja huhtikuussa ja ansaitsee 750 €, joka on suurin hopeatasolla saavutettavissa oleva Title Plus -bonus.

Heinäkuussa hän nousee kultatasolle. Hän säilyttää nimikkeen elo-, syys- ja lokakuussa ja Elite Honors -pätevöityy joka kuussa. Hän saa kultatason saavuttamisesta ja säilyttämisestä suurimman mahdollisen Title Plus -bonuksen, joka on 1 000 €.

Vuoden kokonaissumma: 1 750 €

Muistutus:
  • Toisen uuden nimikkeen saavuttaminen ei koskaan estä sinua ansaitsemasta ensimmäisen uuden nimikkeen toista, kolmatta, neljättä ja tuplausbonusta. Siitä on vain hyötyä, sillä Title Plus -bonuksesi lasketaan yhteen.
  • Bonuksia maksetaan uuden nimikkeen saavuttamista seuraavilta peräkkäisiltä säilytyskuukausilta. Jatka siis samaan malliin!
..........

Title Plus -bonukset parantavat tiimin jäsenten ansaintamahdollisuuksia huomattavasti. Niiden lisäksi tasolta toiselle etenevät tiimin jäsenet saavat komissioita, Mega-Match-bonuksia ja muita liiketoiminnan kasvattamisen myötä luonnostaan tulevia ansioita.

Uudelle tasolle nouseminen on hieno saavutus, ja se kertoo menestyksestä Synergy WorldWiden joukoissa yleisesti ottaen. Title Plus -kampanjan tarkoitus on osoittaa tiimin jäsenille, kuinka kovasti heitä arvostetaan. Toivottavasti saamme palkita sinuakin Title Plus -kampanjan kautta.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us