ELITE HONORS -MUUTOKSET VUODELLE 2018

9.1.18


Synergy WorldWiden Elite Honors -ohjelma palkitsee tiimin jäseniä heidän kuukausittaisista ponnisteluistaan liiketoimintansa eteen. Ohjelmaa päivitetään vuodelle 2018, ja luvassa on lisää tunnustuksia ja etuja – siis enemmän syitä Elite Honors -pätevöityä. Mitä useammin pätevöidyt, sitä enemmän palkintoja ansaitset.

ELITE HONORS -PÄTEVÖITYMINEN 2018

Yhdessä kuussa
  • Ansaitse vähintään 600 CV:n TC1-volyymi. Plus...
  • UUTTA: Sponsoroi uusia jäseniä, joiden rekisteröitymisvolyymi on vähintään 200 CV.

Joka kuukausi vähintään yhtä uutta tiimin jäsentä sponsoroivat tiimiläiset ovat Elite-tason liiketoiminnan rakentajia, jotka saavat tunnustusta vuoden mittaan.

ELITE HONORS -TUNNUSTUKSET JA -PALKINNOT

Tänä vuonna poistamme pätevöitymistasoja ja painotamme pätevöitymiskertoja enemmän. Pätevöitymiskertojen määrän perusteella annetaan tunnustusta seuraavasti:

1 kerta
Blogitunnustus

3 kertaa
Blogitunnustus + Elite Honors -rintamerkki + 100 € tuotekrediittiä

6 kertaa
Blogitunnustus + maksuton konferenssi-ilmoittautuminen* + 200 € tuotekrediittiä

9 kertaa
Blogitunnustus + tunnustus konferenssivihkosessa + varhainen pääsy konferenssimyymälään + 300 € tuotekrediittiä

12 kertaa
Blogitunnustus + Elite Honors -kristalli + 400 € tuotekrediittiä

Edessä on tiimin rakentamisen ja Elite Honors -pätevöitymisen kannalta loistava vuosi. Synergy-tiimin jäsenet ovat tunnustuksensa ansainneet.

ELITE HONORS 2018 -TUOTEKREDIITTI
Edellä mainittujen palkintojen lisäksi Synergy-tiimin jäsenillä on mahdollisuus ansaita tuotekrediittiä sen mukaan, kuinka johdonmukaisesti he noudattavat Elite Honors -ohjelmaa vuoden 2018 aikana.

KREDIITIN ANSAITSEMINEN 
Saadakseen ylimääräistä tuotekrediittiä kalenterivuoden lopussa tiimin jäsenellä täytyy olla aktiivinen tili, hänen maineensa yrityksessä täytyy olla moitteeton ja hänen täytyy täyttää seuraavat vaatimukset:

(1)   Ennen tammikuuta 2018 rekisteröityneiden tiimin jäsenten täytyy ansaita vähintään 600 CV:n TC1-volyymi vuoden jokaisessa kuussa sekä Elite Honors -pätevöityä vuoden aikana vähintään neljästi.

TAI

(2)   Uusien tiimin jäsenten täytyy aktivoida jäsentilinsä 30.6.2018 mennessä, ansaita 600 CV:n TC1-volyymi joka kuussa koko loppuvuoden, Elite Honors -pätevöityä vähintään neljästi ja ansaita TC1-keskukseen vuoden loppuun mennessä kumulatiivinen volyymi, joka on vähintään yhtä suuri kuin tuotekrediittiä vastaava 12 kuukauden kokonaismäärä.

TUOTEKREDIITN MAKSAMINEN
Jos edellä mainitut ehdot täyttyvät, tuotekrediittiä maksetaan seuraavien CV-portaiden mukaan:

7 200 CV:         1 200 euroa
14 400 CV:       2 400 euroa
28 800 CV:       4 800 euroa

Tuotekrediitti maksetaan sen ansainneille tiimin jäsenille viimeistään 31.1.2019. Krediittiä pääsee käyttämään Pulse-portaalin kautta tai asiakaspalvelun avulla. Krediitillä ei voi ostaa tuotepaketteja, vaan sitä voi käyttää ainoastaan tiimin jäsenten tukkuhinnalla myytäviin yksittäistuotteisiin.

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.