TITLE PLUS -LÄHTÖTASO

Nousitko viime vuonna nousit uudelle tasolle ja haluat tänä vuonna ansaita Title Plus -bonuksia? Meillä on sinulle hyviä uutisia.

Moni tiimin jäsen saavutti vuoden 2017 aikana uuden nimikkeen Title-volyymin turvin. Tänä vuonna Synergy Europe ottaa jälleen käyttöön alkuperäisen mallin, jossa nimike määräytyy kuukausittaisen heikomman alalinjan volyymin mukaan. Korkeimman tasonsa vuoden 2017 aikana saavuttaneet jäsenet, joiden heikomman alalinjan volyymi on alhainen, luulevat ehkä olevansa kaukana seuraavalta tasolta ja uskovat siten myös Title Plus -bonusten olevan tavoittamattomissa. Näin ei kuitenkaan ole! Title Plus -ansiot ovat lähempänä kuin uskottekaan.

Title Plus -kampanjassa Synergy määrittää nimittäin nimikkeesi suurimman vuonna 2017 ansaitsemasi heikomman alalinjan kuukausivolyymin perusteella.

Esimerkki:

  • Jos saavutit kultatason vuonna 2017 Title-volyymin (TC1-volyymin, heikomman alalinjan volyymin ja Elite-hyvityksen volyymin perusteella) perusteella… 
  • …mutta parhaassa kuussakin heikomman alalinjan volyymisi oli vain 600 CV… 
  • …aloitat Title Plus -kampanjassa tähtitasolta, jolloin Title Plus -ansaintamahdollisuutesi alkavat pronssitasosta.
Kyllä vain. Tiimin jäsenenä sekä muissa kampanjoissa ja ohjelmissa tasosi on yhä kultataso. Sinun kannattaa edelleen tavoitella Team Leaderin nimikettä. Title Plus -kampanjassa toimitaan kuitenkin seuraavasti:

  • Voit ansaita Title Plus -bonuksia saavuttamalla ja säilyttämällä pronssi-, hopea- ja kultatason ja niitä korkeampia tasoja heikomman alalinjan volyymisi perusteella. 
  • Jos saavutat ja säilytät pronssitasoon vaadittavan heikomman alalinjan CV-volyymin, voit jo ansaita ylimääräiset 500 euroa. Uuden nimikkeen vuonna 2017 saavuttaneiden tiimin jäsenten lisäksi tämä on hyvä uutinen myös niille, jotka ovat nousseet korkealle tasolle jo aikoja sitten mutta joiden heikomman alalinjan volyymi on laskussa.

Esimerkki:
  • Jos saavutit Team Elite -tason vuosi sitten…
  • …mutta vuonna 2017 heikomman alalinjasi CV-volyymi riitti parhaassa kuussakin vain kultatasoon…
  • …Title Plus -lähtötasosi on kulta.

Niinpä voit ansaita bonuksia, kun heikomman alalinjan volyymisi nousee Team Leader-, Team Manager- ja Team Director -tasojen kautta takaisin Team Elite -tasolle ja jopa Pearl Executive -tasolle. Title Plus -kampanjan ja lähtötasosi ansiosta voit siis saada huimia lisätuloja.

Tarkoitus ei ole mitätöidä kovalla työllä ansaittuja nimikkeitä. Haluamme vain, että mahdollisimman moni ahkera tiimin jäsen hyötyy Title Plus -kampanjasta. Tavoitteemme on kannustaa sinua liiketoiminnan alalinjojen kehittämiseen. Keskity siis sponsoroimaan uusia jäseniä ja kasvattamaan tiimiäsi entistäkin ahkerammin. Title Plus -tulot ovat aivan ulottuvillasi – ja ne ovat vain ensimmäinen niistä monista palkkioista, joita Synergy-liiketoiminnan kehittäminen tuo mukanaan. Onnea matkaan!

Lisätietoja Title Plus -kampanjasta on täällä.
Lisätietoja tasolta toiselle nousemisesta on täällä.
Kysymyksiä asiakaspalveluun voit lähettää täällä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us