Onko Mistify vain tavallinen marjamehu?

Mistify on Synergyn tehokas antioksidantteja sisältävä marjamehu. Maista sitä ja huomaa miten hyvän makuista se on. Hyvän maun lisäksi Synergy takaa myös, että se on tehokasta. Ja jos kysyt Mistify-tuotteen käyttäjiltä, he voivat kertoa sinulle kokemistaan hyödyistä.

Mutta onko Mistify todellakin niin suurenmoinen tuote?

Onhan markkinoilla paljon muitakin samantyyppisiä tuotteita. Ja kilpailu niiden välillä on kovaa. Brasilialainen Acai-marja on herättänyt suurta huomioita hyvien terveysvaikutusten ansiosta, ja siitä on tullut sen vuoksi tunnettu kaikkialla.

Eli onko Mistify vain kuten mikä tahansa markkinoilla oleva tuote?

Vastaus: Ei, Mistify ei ole samanlainen kuin muut.

Se on todella tehokas antioksidanttiravinnelisä, joka pystyy auttamaan ihmisiä monella tavalla. Mistifyn koostumus on suunniteltu huolellisesti ja se auttaa elimistöä taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. Se on suunniteltu antamaan elimistölle juuri sitä luontaista voimaa, joka ikävä kyllä puuttuu useampien ihmisten ruokavaliosta. Mistify-tuotteen käyttämisen hyödyt ovat todelliset.

Ja mitä kilpailuun tulee, Mistify on ylivoimainen.

Tämän vertailututkimuksen tulokset julkaisi puolueeton laboratorio, jolla ei ole yhteyksiä Synergy WorldWideen. Tutkimuksessa verrattiin eri tuotteiden ORAC- (Oxygen Radical Absorbance Capacity), katekiini-, antosyaniini- ja kasvifenoli-arvoja. Mistifyn lisäksi vertailussa oli alan johtavia tuotteita. Mistify sai tutkimuksessa parhaat tulokset niin ORAC- (Oxygen Radical Absorbance Capacity) katekiini-, antosyaniini- ja kasvifenoli-arvoissa. Katso tulokset tästä.


Mitä tulee antioksidanttiaktiivisuuteen, yllä olevat kaaviot osoittavat, että Mistifyn koostumus havaittiin parhaaksi. Jokainen pullo Mistify-tuotetta on täynnä vapaita radikaaleja vastaan taistelevia ainesosia täyteaineiden sijaan.

Sinun ei tarvitse uskoa meitä. Ala lisäämään Mistify-tuotetta päivittäiseen ravintoosi ja koe tulokset itse.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us