Tilaa blogiuutiset – voit voittaa palkintoja!

Lue uusimmat Synergy-blogipäivitykset kotonasi – tai missä vain. Helpoin tapa lukea tuoreimmat Synergy-uutiset on tilata viikoittain ilmestyvä Synergy-blogi. 

Tilaamalla Synergy-blogin osallistut Synergy-oheistuotesarjan arvontaan, jossa voittona on Synergy -logolla varustettu olkalaukku täynnä suosituimpia Synergy-tuotteita! Jokaisen maan markkina-alueelta arvotaan kaksi tilaajaa (toinen marras- ja toinen joulukuussa), jotka voittavat Synergy-oheistuotesarjan.

Voit voittaa seuraavat tuotteet:

Musta olkalaukku
Padfolio-muistikirja
Vesi- ja shaker-sekoituspullo
Musta Synergy-lippalakki
Sinivalkoisia Synergy-kyniä
Synergy-pinssi

Tarvitsetko lisätietoja kirjautumisesta? Kirjautuminen on helppoa. Blogisivun oikean laidan työkalupalkissa on ”Tilaa blogiuutiset” -ruutu. Kirjoita sähköpostiosoite ruudussa olevaan kenttään ja napauta Tilaa-painiketta. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja Synergyn asiakaspalvelusta.

Sähköpostiisi tulee ilmoitus jokaisesta uudesta blogijulkaisusta. Näin pysyt jatkuvasti ajan tasalla blogitapahtumista. Pääset ensimmäisten joukossa lukemaan uusien tasojen saavuttamisista, kiinnostavista tarjouksista ja tulevista tapahtumista. Blogin tilaaminen on yksinkertaisin ja tehokkain tapa pysyä mukana kansainvälisessä Synergy-uutisvirrassa.

Kampanja on voimassa 31.12. saakka. Toimi heti!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us