Toivotamme lahjakkaan Raffaella Orlandin tervetulleeksi Synergy Euroopan johtoryhmään!

Liittyessään Synergyn johtoryhmään Raffaella on toimitusjohtajana Synergy Italiassa, jossa hän on vaikuttanut ratkaisevasti Italian liiketoimintojen perustamiseen ja kehittämiseen. Raffaellan verkostomarkkinointikokemus ja positiivinen luonne ovat olleet Synergy Italian kasvun kantava voima. 
Raffaella Orlandi

"En halua ajatella pelkästään yksilöitä vaan luoda yhteisön", Raffaella toteaa. "Synergyn edut eivät rajoitu palkkioihin ja tuotteisiin, sillä kysymys on myös yhteisöllisyydestä. Haluan olla uuden konseptin puolestapuhuja. Haluan kertoa, että Synergy-liiketoiminta hyödyttää maailmanlaajuista yhteisöä, ei vain paria miljoonääriä. On ollut hienoa olla mukana seuraamassa, miten tuhannet italialaiset ovat muuttaneet elämäänsä Synergy-liiketoiminnan ansiosta."

Raffaella asuu miehensä ja kahden lapsensa kanssa Roomassa lähellä Colosseumia. Hänen sukunsa on asunut Roomassa jo kuuden sukupolven ajan. Raffaellan aviomies työskentelee verkostomarkkinoinnin palkkio-ohjelmien konsulttina. Raffaella on matkustanut paljon ulkomailla, ja hän puhuu italian ohella sujuvasti ranskaa, portugalia, espanjaa ja englantia.

Koulutukseltaan tämä verkostomarkkinoinnin asiantuntija on avaruustutkija. Hän on suorittanut maisterin tutkinnon avaruusteknologiassa Delftin teknisessä korkeakoulussa ja työskennellyt NASA:n Euroopan ja Amerikan avaruusjärjestön projektijohtajana. Hän suunnitteli NASA:n satelliittiviestinnän maa-antenniaseman Keniaan ja johti sen käyttöönottoa sinne. 

Rafaella alkoi vähitellen miettiä, oliko hän tyytyväinen silloiseen työhönsä.

"Tajusin, ettei ole mitään mieltä huolehtia Marsista, kun maapallolla niin monella ihmisellä voisi olla asiat paremmin", Raffaella sanoo. "Tuntui siltä, että pakenin tosiasioita."

Kun Raffaella aloitti verkostomarkkinointitoiminnan 10 vuotta sitten, hän havaitsi että analyyttisestä luonteesta on hänelle paljon etua verkostomarkkinointialalla. Verkostomarkkinointiyrityksissä tuli usein eteen tilanteita, joissa tieteellisestä analysointikyvystä oli hyötyä. Raffaella työskenteli Telme-, Ixtante- ja Organogold-yrityksissä. Hän on tehnyt myös Meridianin kanssa yhteistyötä konsultoidessaan Euroopan verkostomarkkinointiyrityksiä.

Verkostomyyntiyrityksistä ja NASA:n tiukoista laadunvalvontamenettelyistä saamansa kokemuksen perusteella Raffaella oli positiivisesti yllättynyt löytäessään Synergyn. Hän luottaa tuotantoryhmään, tietää että tuotteet ovat laadultaan huippuluokkaa ja tuntee Synergyn vakaan aseman verkostomarkkinoinnissa.

"Kun näin tuotantoprosessin omin silmin, saatoin vain todeta, etten ollut nähnyt vastaavaa edes NASA:ssa", Rafaella toteaa. "Se teki minuun erittäin suuren vaikutuksen. "Haluan tehdä näitä tuotteita tunnetuksi Italiassa, jotta ihmiset ymmärtäisivät, miten suurenmoinen liiketoimintamahdollisuus heillä on käsissään näiden tuotteiden ansiosta."

Meillä Synergy WorldWidessa on onni saada Raffaellasta dynaaminen uusi jäsen johtoryhmäämme. Odotamme hienoa menestystä Synergyn Italian liiketoiminnoille.  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us