General Managerin Viesti

Synergyn Pohjois-eurooppa markkina-alueella tapahtuu!Helsingin Go for Gold koulutus oli mahtava tapahtuma. Tämän jälkeen seuraavana viikonloppuna Islannissa pidetyssä koulutustilaisuudessa tiimijäsenet saivat uusia työkaluja Synergy-liiketoimintaan ja Synergy-tuotteista tiedottamiseen tällä kasvavalla markkina-alueella. Haluan kiittää Islannin tapahtumista erityisesti Eric ja Kati Gammalsia sekä Stein Magne Osmoenia ja Ingrid Haugania.

Global Summit 2013-maailmankonferenssi on tuoreessa muistissa, ja kasvumahdollisuuksien aiheuttama innostus on käsin kosketeltavaa. Oli hienoa olla henkilökohtaisesti mukana tässä megatapahtumassa yhdessä teidän kanssanne. Jokaiselle meistä Soul on antanut lisää voimia ja innostusta uutta ennätysvuotta 2014 varten. Synergy WorldWide on todellakin ajan hermolla. Mahdollisuudet ovat loputtomat.

Seuraava huippukonferenssimme järjestetään alueellisena tapahtumana. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että 15 Euroopan maan markkina-alueen jäsenet kokoontuvat Euroopan huippukonferenssiin Espanjassa, kauniissa Barcelonassa! Merkitse jo nyt Euroopan konferenssin ajankohta  25.-27.9.2014 kalenteriisi, jotta et jää pois tästä huipputapahtumasta.

Monet pohjois-euroopan  alueen tiimijäsenet saavuttivat uusia tasoja syyskuussa. Onnittelut erityisesti Dennis Blomille Ruotsista: hän oli ainoa tiimijäsen Euroopassa, joka saavutti Team Manager -tason syyskuussa. Onnittelemme hienosta saavutuksesta! Denniksen tapaiset päämäärähakuiset ja päättäväiset pohjois-euroopan alueen tiimijohtajat vievät Synergyn toimintaa jatkuvasti eteenpäin näillä markkina-alueilla.

Jokaisella teistä on valtavat menestymisen mahdollisuudet. Käytössämme on lukuisia työkaluja, esimerkiksi aloituspakkaukset ja Pulsen tukimateriaalit. Olemme saaneet myös uuden työkalun, Day 1 Presentation -esittelyn, jonka suosio kasvaa jatkuvasti. Sen avulla voi tutustua nopeasti Synergyn toiminta-ajatukseen, tuotteisiin ja palkkiojärjestelmään. Voit ladata sen helposti tietokoneellesi napsauttamalla PowerPoint-linkkiä Pulsen Tukimateriaalit (Resources) -välilehdellä.

Osallistu syksyn tapahtumiin ja tartu niiden antamiin mahdollisuuksiin. Valmistaudu itse ja valmistele liiketoimintaasi menestyksellistä vuotta 2014 varten keräämällä kaikki mahdollinen tarjolla oleva tieto ja kokemus.

Toivottavasti tapaamme tulevissa tilaisuuksissa!

Bengt Emanuelsson
General manageri
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us