Uudet esitteet ja Starter Kit -materiaalit ovat nyt saatavilla!

Järjestelmäämme kirjautuva uusi jäsen saa ensimmäisen tilauksensa mukana informatiivisen tietopaketin. Synergy on tarkistanut siihen sisältyvät materiaalit ja varmistanut, että ne täyttävät EU-lainsäädännön määräykset. Tästä tietopaketista saat perustiedot yhtiömme toiminnasta, ja voit hyödyntää niitä kertoessasi Synergyn tarjoamista mahdollisuuksista myös muille!

Materiaalikansio sisältää DVD-levyn, jossa on kolme videota käännettynä useille eri kielille: Yhtiön esittely (Corporate Tour), Tutustuminen Nature’s Sunshine Products-tehtaalle ja tuotteiden valmistukseen (NSP Manufacturing Tour) ja palkkiojärjestelmän esittelyvideo (Compensation Plan). Paketti sisältää myös tervetuloa-esitteen, laadunvarmistusesitteen ja 10 kappaletta V3-tuote-esitteitä. Näiden ensiarvoisen tärkeiden materiaalien avulla tutustut perusteellisesti Synergyn toiminta-ajatukseen ja arvoihin. Tämän avulla sinun on helpompi kertoa Synergyn eduista myös ihmisille ympärilläsi ja tuttavapiirissäsi.

Uudet esitteet tilattavissa

Uudet V3 tuote-esitteet ja laadunvarmistusesitteet ovat nyt tilattavissa. Voit tehdä tilauksen napsauttamalla tästä tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 0800-915 614. Ohessa näet hinnaston (hinta sisältää alv:n):

  • 10 kpl V3-tuote-esitteitä = 2,00 €
  • 50 kpl V3-tuote-esitteitä = 8,00 €
  • 10 kpl laadunvarmistusesitteitä = 5,00 €
  • 50 kpl laadunvarmistusesitteitä = 20,00 €

Tervetuloa-esitteestä saat tietoja Synergyn taustasta ja historiasta. Laadunvarmistusesite esittelee äärimmäisen tarkkaa valmistusprosessia, joka varmistaa tuotteidemme täydellisen laadun ja puhtauden. Lähetämme kymmenen V3-tuote-esitettä, jotka voit jakaa Synergystä kiinnostuneille henkilöille. Esite havainnollistaa, miten V3-hyvinvointiohjelma suunniteltiin tukemaan ja parantamaan yleisterveyttä: V3-tuotteet tukevat kehon optimaalista toimintaa.

Jokainen uusi tiimijäsen saa käyttöönsä edellä mainitut materiaalit, joiden avulla voi rakentaa liiketoimintaa tehokkaasti heti alusta saakka.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us