Uudet esitteet ja Starter Kit -materiaalit ovat nyt saatavilla!

10.9.13

Järjestelmäämme kirjautuva uusi jäsen saa ensimmäisen tilauksensa mukana informatiivisen tietopaketin. Synergy on tarkistanut siihen sisältyvät materiaalit ja varmistanut, että ne täyttävät EU-lainsäädännön määräykset. Tästä tietopaketista saat perustiedot yhtiömme toiminnasta, ja voit hyödyntää niitä kertoessasi Synergyn tarjoamista mahdollisuuksista myös muille!

Materiaalikansio sisältää DVD-levyn, jossa on kolme videota käännettynä useille eri kielille: Yhtiön esittely (Corporate Tour), Tutustuminen Nature’s Sunshine Products-tehtaalle ja tuotteiden valmistukseen (NSP Manufacturing Tour) ja palkkiojärjestelmän esittelyvideo (Compensation Plan). Paketti sisältää myös tervetuloa-esitteen, laadunvarmistusesitteen ja 10 kappaletta V3-tuote-esitteitä. Näiden ensiarvoisen tärkeiden materiaalien avulla tutustut perusteellisesti Synergyn toiminta-ajatukseen ja arvoihin. Tämän avulla sinun on helpompi kertoa Synergyn eduista myös ihmisille ympärilläsi ja tuttavapiirissäsi.

Uudet esitteet tilattavissa

Uudet V3 tuote-esitteet ja laadunvarmistusesitteet ovat nyt tilattavissa. Voit tehdä tilauksen napsauttamalla tästä tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 0800-915 614. Ohessa näet hinnaston (hinta sisältää alv:n):

  • 10 kpl V3-tuote-esitteitä = 2,00 €
  • 50 kpl V3-tuote-esitteitä = 8,00 €
  • 10 kpl laadunvarmistusesitteitä = 5,00 €
  • 50 kpl laadunvarmistusesitteitä = 20,00 €

Tervetuloa-esitteestä saat tietoja Synergyn taustasta ja historiasta. Laadunvarmistusesite esittelee äärimmäisen tarkkaa valmistusprosessia, joka varmistaa tuotteidemme täydellisen laadun ja puhtauden. Lähetämme kymmenen V3-tuote-esitettä, jotka voit jakaa Synergystä kiinnostuneille henkilöille. Esite havainnollistaa, miten V3-hyvinvointiohjelma suunniteltiin tukemaan ja parantamaan yleisterveyttä: V3-tuotteet tukevat kehon optimaalista toimintaa.

Jokainen uusi tiimijäsen saa käyttöönsä edellä mainitut materiaalit, joiden avulla voi rakentaa liiketoimintaa tehokkaasti heti alusta saakka.

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.