Laadunvarmistus: Sekoitusastiat


Tuotantolaitoksissamme on apteekkitasoinen säiliöjärjestelmä, jonka avulla eliminoidaan suoran ja ristikontaminaation mahdollisuus. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt vähentävät altistumista ja tarvetta siirtää materiaaleja säiliöstä toiseen. Ne vähentävät myös tuotteiden käsittelyä. Käytön jälkeen jokainen säiliö puhdistetaan erityisessä säiliönpuhdistushuoneessa. Jokainen säiliön pestään suodatetulla vedellä ja pesuaineella ja huuhdotaan puhtaalla vedellä. Puhtaat säiliöt viedään erityisesti rakennettuun kuivaushuoneeseen, joka lämmitetään 140 Fahrenheit-asteeseen. HEPA-suodatettu ilma eliminoi kontaminaation mahdollisuuden, kun säiliöt kuivuvat.

Säiliöiden täyttäminen tai sekoittaminen alkaa lähetyshuoneessa, jossa testatut ja hyväksytyt materiaalit mitataan. Jokainen ainesosa kulkee kartiomyllyn läpi, jolla varmistetaan, että kaikki kokkareet seulotaan hienoksi jauheeksi. Kartiomylly tyhjennetään keräyssäiliöön johtavaan putkeen. Kun kaikki reseptin raaka-aineet on johdettu säiliöön, se punnitaan. Sitä verrataan reseptin erittelyihin ja varmistetaan, että se sisältää kaikki tarvittavat ainesosat. Säiliö tiivistetään ilmatiiviillä kannella, jotta pöly ja muut ilman kuljettamat hiukkaset eivät pääse siihen, kun se kuljetetaan laitoksessa. Tämä suojaa vierasta kontaminaatiota vastaan ja estää myös ristikontaminaation tuotteesta toiseen ja varmistaa, että reseptit ovat puhtaita alusta loppuun.

Tiivistetyt säiliöt viedään sitten sekoitushuoneeseen, jossa ne kiinnitetään säiliön nostolaitteeseen ja sekoittimeen. Säiliö nostetaan ja sekoitin pyörittää sitä varovaisesti luodakseen tasaisen sekoituksen. Säiliön kannen kuviointi auttaa sekoittamaan materiaalit, kun säiliötä pyöritetään. Tämä menetelmä takaa erinomaisen sekoitustehokkuuden ja säilyttää yksittäisten rakeiden eheyden.

Kun V3-tuote on valmistettu, jokaisesta erästä otetaan näytteitä tilastollisten menetelmien mukaan. Laadunvalvojat tarkastavat irtopainon, pullojen määrän, pullojen tiiviyden ja selvät eränumerot. Näytteet lähetetään laadunvalvontalaboratorioihin, jotta tiedemiehet voivat suorittaa testauksen lopputuotteidemme erittelyiden mukaisesti. Kun kaikki testit on suoritettu, laadunvalvonta allekirjoittaa analyysisertifikaatit. Kun tuote läpäisee lopputuotteen tarkistuksen, laadunvalvonta vapauttaa sen. Erän ja lopputuotteen näytteen tiedot säilytetään tulevaa tarvetta varten. Jos asiakkaalla on kysymyksiä ProArgi-9+ -kanisteriin tai Mistify- ja PhytoLife-pulloon liittyen, laadunvalvonta voi jäljittää kyseessä olevan erän säilytetyn näytteen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us