Uusi Pearl Executive: Miimu Jaatinen

Ei ole kulunut vielä kolmeakaan vuotta siitä, kun Miimu Jaatinen oli raskaana, opiskeli ja harkitsi lainan ottamista saadakseen rahat riittämään.  Nyt Miimu odottaa neljättä lastaan, asuu omistusasunnossa, omistaa auton ja auttaa puolisoaan saamaan loppututkintonsa valmiiksi.


Elokuussa Miimu saavutti Pearl Executive -tason. Jokainen Synergyn tiimijäsen tietää, kuinka suurenmoinen saavutus tämä on. Miimu on yksi menestyksekkään Suomen Synergy WorldWide -toiminnan tärkeimmistä tiiminjohtajista. Miimun menestystarina on omiaan innostamaan jokaista, joka tutustuu Synergyn tuotteisiin hänen avullaan.

Miimu kiittää menestyksestään erityisesti sponsoreitaan Eric ja Kati Gammalsia ja näiden ehtymätöntä tukea. Hän tutustui Synergy WorldWiden toimintaan ja tuotteisiin juuri Ericin ja Katin kautta. V3-hyvinvointiohjelma, tuotteiden laadukkaat raaka-aineet ja Synergyn palkkiojärjestelmä tekivät Miimuun heti vaikutuksen.

"Minulla on erittäin taitavat sponsorit", Miimu toteaa. "Olen voinut keskustella heidän kanssaan aina kun minulla on kysyttävää – olemme viettäneet varmasti satoja tunteja puhelimessa. Heti alusta saakka tiesin voivani luottaa heihin, vaikka minulla ei ollutkaan ensin tarkkaa käsitystä  verkostomarkkinointiyritysten liiketoiminnasta. Tiesin kuitenkin, että se on toimiva liiketoimintamalli. Tiesin myös, että voin olla sataprosenttisesti edustamieni tuotteiden takana."

Kun Miimu aloitti Synergy-liiketoiminnan, hän toivoi ansaitsevansa 300 euroa lisätuloja kuukaudessa, jotta hänen ei tarvitsisi lainata rahaa vanhemmiltaan. Synergy-liiketoiminnan ansiosta Miimu asuu nykyisin perheensä kanssa mukavasti ja pystyy ylläpitämään sellaista elämäntapaa, jota he ovat aina halunneet. Miimun lapset käyvät yksityisessä päiväkodissa, ja koko perhe syö luomuruokaa.

"Rahalla ei voi ostaa onnea, mutta se auttaa saamaan enemmän vaihtoehtoja ja paremmat valinnanmahdollisuudet", Miimu toteaa.

Pearl Executive -tason tiimijohtajana Miimulla on tilaisuus vaikuttaa positiivisesti muiden ihmisten elämään ja jakaa heidän kanssaan Synergy WorldWiden edut. Miimu on iloinen Pearl Executive -tason saavuttamisesta, mutta vähintään yhtä iloinen hän on silloin kun joku tiimin jäsenistä saavuttaa tavoittelemansa tason. Hän on auttanut monia saavuttamaan taloudellista menestystä ja vieläkin useampia löytämään laadukkaan ja toimivan hyvinvointiohjelman.

"V3-hyvinvointijärjestelmä on todella suurenmoinen", Miimu toteaa. "Aiemmin näin paljon vaivaa terveellisen ruokavalion eteen, mutta tämän järjestelmän avulla ihminen saa helposti nautittavassa muodossa kaikki sellaisetkin ravintoaineet, jotka yleensä puuttuvat perusruokavaliosta."

Periaatteessa Miimu suhtautuu kriittisesti ja epäilevästi markkinoille tuleviin uusiin tuotteisiin ja liikeyrityksiin, mutta mitä enemmän hän on tutustunut Synergyyn, sitä enemmän hän on pitänyt yrityksen liiketoimintatavasta. Kun Miimu kertoo Synergyn mahdollisuuksista uusille tiimijäsenille, hän rohkaisee näitä tekemään paljon kysymyksiä. Miimun mukaan ihmisistä on helpottavaa tietää, ettei liiketoimintaan liity salaisuuksia, ja mitä enemmän hän kertoo Synergyn tuotteista ja palkkiojärjestelmästä, sitä kiinnostuneempia ja vaikuttuneempia hänen kuulijansa ovat.

Miimu toteaa, että aina kun tiimiin tulee uusi jäsen, he miettivät yhdessä, miten juuri tämä ihminen pystyy oman elämäntilanteensa lähtökohdista käsin hyötymään Synergyn tarjoamista eduista. Miimulle itselleen yksi suurimmista Synergyn tarjoamista eduista oli se, että hän pystyi työnsä ohella hoitamaan lapsia kotona sen sijaan että olisi vienyt heidät päivähoitoon. Miimu on havainnut, että esittelytilaisuudet toimivat tehokkaimmin silloin, kun hän voi auttaa toisia löytämään heidän elämäänsä muuttavia etuja.

"Autan ihmisiä visualisoimaan mahdollisuuksia, joita Synergy-liiketoiminnan mukana voi avautua", Miimu kertoo. "Siihen tarvitaan sisäistä menestymisen nälkää. Mahdollisuuksista unelmoiminen ei riitä: menestymisen eteen on tehtävä töitä. Monetkaan eivät ole valmiita rankkaan työhön."

Kun Miimu miettii aikaa taaksepäin, kolme viimeistä vuotta tuntuvat melkoiselta pyöritykseltä. Hän ei olisi voinut kuvitellakaan, miten pitkälle hän tulisi menestymään Synergyn tiimijäsenenä. Hänen elämänsä on kokenut todellisen muutoksen parempaan, ja elämä tuntuu tarjoavan loputtomasti mahdollisuuksia myös tästä eteenpäin.

"Jokainen meistä tavoittelee jotain, esimerkiksi isompaa asuntoa", Miimu toteaa. "Synergy auttaa meitä pääsemään tavoitteisiimme. Aina kun joku saavuttaa uuden pin-tason, hän saavuttaa yhden tavoitteensa. Hienointa tässä kaikessa on se, että minä en ole ainoa, joka hyödyn omien tavoitteideni saavuttamisesta. Siitä hyötyvät myös monet muut. Ja jaettu ilo on moninkertainen ilo!"

CONVERSATION

Instagram

Follow Us