Synergy on yksi USA:n terveimmistä yhtiöistä

Synergy WorldWidepääsi jo kuudennen kerran yhdessä Nature’s Sunshine Products -yhtymän kanssa Interactive Health -verkkojulkaisun "2012 Healthiest Companies in America" -luetteloon. Yhdysvaltojen terveimmät yritykset -kunniamaininta myönnetään yrityksille, joissa terveysriskit on saatu erittäin pieniksi koko yrityksen tasolla.

Voit tarkastella luetteloa klikkaamalla tästä.

Synergy ja Nature’s Sunshine Products ovat ylpeitä saamastaan kunniamaininnasta. Synergy ja NSP ovat sitoutuneet edistämään ja tukemaan kaikkien työntekijöiden terveellistä elämäntapaa. Voimme ylpeinä todeta, että maailmanlaajuinen missiomme, fyysisen hyvinvoinnin edistäminen korkealaatuisten tuotteidemme avulla, näkyy myös siinä miten työntekijämme huolehtivat terveydestään. 

Nature’s Sunshine Products on luonut yritykseemme kuntoilukulttuurin erilaisten ohjelmien ja kannustimien avulla. Terveellinen ruokavalio ja liikuntaohjelma kannustavat työntekijöitämme kokonaisvaltaisesti terveelliseen elämäntapaan. Lisäksi monet työntekijämme nauttivat päivittäin Synergyn ja NSP:n valmistamia tuotteita. Näiden tuotteiden sisältämät ravintoaineet edistävät terveyttä ja varmistavat, että elimistö saa päivittäin kaikkia tarvitsemiaan ravinteita. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us