Lähtölaskenta vuoden 2013 Global Summit -maailmankonferenssiin on alkanut!

Muutaman viikon kuluttua tuhannet Synergyn jälleenmyyjät Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja Australiasta kokoontuvat vuoden 2013 Global Summit -konferenssiin Soulissa. Etelä-Korean pääkaupunki Soul on suurkaupunki, yksi maailman suurimmista pääkaupungeista ja kasvava liike-elämän keskus, jolla on rikas kulttuurihistoria. Soulin syke tulee olemaan elämys jokaiselle, joka juhlii kanssamme Synergy WorldWiden menestyksekästä toimintavuotta.

Konferenssin tapahtumat ja kokoukset pidetään upeassa COEX-konferenssikeskuksessa, Soulin tunnetun Gangnam-kaupunginosan sydämessä. Voit osallistua inspiroiviin kulttuuritapahtumiin ja kuunnella tiimijäsenten menestystarinoita. Luvassa on myös hyödyllistä koulutusta ja uutisia Synergyn tarjonnasta vuodelle 2014. Global Summit -konferenssi huipentuu tunnustuksien antamiseen uusia tasoja saavuttaneille tiimijäsenille.

Saat Global Summit -konferenssin ohjelman esiin klikkaamalla tästä.


Voimme nyt ylpeinä esitellä tämän vuoden esitelmöitsijät. Jokainen heistä on tuonut  WorldWide –yhtiön palvelukseen laajan kokemuksensa ja tietämyksensä, ja esitelmien sisältö tulee varmasti olemaan antoisa meille jokaiselle.

Tämän vuoden konferenssin pääpuhujina on neljä Synergyn Double Presidential Executive -tason saavuttanutta johtajaa. Mark Comer, Dianne Leavitt, Yoon Tae Hwang ja Han Tae Hwang kertovat, miten Synergy on merkinnyt heille tietä menestykseen. Tämä jälkeen esiintyvät yhtiön johtoryhmän jäsenet, Synergy  WorldWiden perustaja ja pääjohtaja Dan Higginson, NSP:n operatiivinen johtaja Wynne Roberts, yhtiön toimitusjohtaja Dan Norman sekä varatoimitusjohtaja Stewart Rutter.

Esittelemme teille myös SLMsmart-asiantuntijamme tohtori Stacey Bellin. Harvardin yliopiston lääketiedekunnan opetushenkilökuntaan kuulunut Bell tuo yhtiöömme yli 40 vuoden kokemuksensa ravitsemusalalta. Hänen asiantuntemuksellaan on ollut perustava merkitys Korean markkinoille tuotavan uuden tuotevalikoimamme kehityksessä.

Lähtölaskenta vuoden päätapahtumaan on nyt alkanut. Valmistaudu unohtumattomaan 2013  Global Summit -konferenssiin. Tavataan Soulissa!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us