Legacy Retreat 2014

Tervetuloa Legacy Retreat 2014 -lomalle Oahun saarelle Havaijille! Katso oheinen video, josta saat esimakua kauniin saaren tarjoamista mahdollisuuksista rentoutumiseen ja aktiviteetteihin.Tapahtumaan osallistuvilla on mahdollisuus tutustua saaren pohjoisrannikkoon, Nuuanuun Paliin, Honoluluun ja Waikikiin, käydä helikopterilennolla, harrastaa snorkkelisukellusta turkoosissa meressä ja golfata satumaisen kauniissa maisemissa.

Jo yhdeksän tiimijäsentä Euroopassa on ansainnut itselleen loman tropiikissa - kaksi heistä on mukana ensimmäistä kertaa!

Ensimmäisen lomamatkan hankkineet:

Pierre Bruns (Saksa)
Claudia ja Michael Ziemke-Wald (Saksa)

Aiemmin lomamatkalle osallistuneet:

William Martin (Saksa)
Hakan Cetin (Itävalta)
Martin Oestvang (Norja)
Oistein Bekkvang (Norja)
Reidun Lydersen Dalheim (Norja)
Eric ja Kati Gammals (Suomi)
Miimu Jaatinen (Suomi)

Ensimmäistä lomamatkaa hankkivien täytyy ansaita 10 Legacy Retreat -pistettä saadakseen Legacy Retreat -kutsun. Saat lisätietoja kuluvan vuoden lomamatkan hankkimiseen liittyvistä ehdoista klikkaamalla tästä. Jos haluat keskustella pistetilanteestasi asiakaspalvelumme kanssa, saat asiakaspalvelun yhteystiedot klikkaamalla tästä.


Monilla tiimijäsenillä on lomamatkaan oikeuttavat pisteet jo melkein koossa. Muista, että sinulla on enää kolme kuukautta aikaa hankkia matkaan tarvittavat pisteet! Toivomme, että mahdollisimman monet teistä saavuttavat tavoitteensa ja liittyvät osallistujajoukkoomme siihen mennessä. Havaiji odottaa - toivottavasti nähdään siellä!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us