Black friday -viikonloppu

Tulevana viikonloppuna kannattaa hyödyntää Synergyn Black Friday  supertarjouskampanja. Täydennä Synergy-tuotevarastojasi, kokeile jotain uutta tai hanki joululahjat valmiiksi säästöhintaan. 

TOIMINTAPERIAATE


Perjantaina 26.11. alkavan supertarjousviikonlopun ajan saat alennusta suoraan asiakaspalvelun kautta tehdyistä tilauksista. Kampanja päättyy keskiyöllä sunnuntaina 28.11. Ota siis tilaisuudesta kaikki irti ja hyödynnä alennukset NYKYHINNOISTA, ennen kuin Synergy Europen uusi hintarakenne astuu voimaan 1.12. 

Synergyn Black Friday  viikonlopun ajan tiimin jäsenet voivat saada tilauksistaan 10 %, 15 % tai 20 % alennusta (täyden CV-volyymin kera), ja kaikista suoraan Synergyn kautta tehdyistä asiakastilauksista myönnetään 10 % alennusta. 


Ostovolyymi…
100 CV – 299 CV – 10% alennusta (täyden CV-volyymin kera)
300 CV - 699 CV – 15% alennusta (täyden CV-volyymin kera)
700 CV tai enemmän – 20% alennusta (täyden CV-volyymin kera)

 


Huom: 
– Tiimin jäsenet saavat alennuksen vain asiakaspalvelun kautta puhelimitse tai sähköpostitse tehdyistä tilauksista, joiden volyymi on vähintään 100 CV.
– Asiakkaat saavat alennuksen vain asiakaspalvelun kautta puhelimitse tai sähköpostitse tehdyistä tilauksista.
– Tarjous koskee kaikkia kampanja-aikana sähköpostitse tehtyjä ja vaatimukset täyttäviä tilauksia, ja tilaukset käsitellään maanantaina 29.11.2021.
– Kampanja ei koske verkkotilauksia eikä autoship-tilauksia.
– Kampanja ei koske neljä kolmen hinnalla -paketteja, DNA-paketteja ja QV-volyymittömiä suurpakkauksia.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us