Summit 2021 – uuden alku

Summit 2021 -tapahtumamme oli ja meni (liian nopeasti, jos meiltä kysytään). Mikä mahtava tapahtuma se oli! Nautimme siitä, että osallistuit, jaoit ja juhlit yhdessä kanssamme, kun aloitamme Synergy WorldWide Euroopan uudelleenkäynnistyksen. Yli 2000 osallistujan, 50000 vuorovaikutuksen ja useiden tuntien sisällön ansiosta emme voisi olla innoissamme tulevasta.

Ilmainen toimitus liittymällä ja säästämällä tilauksia, KOLME uutta tuotetta, mukautetut PEG-hinnat, jotka lisäävät palkkioitasi, uusi asiakaskeskeinen verkkosivusto, optimoitu Synergy-sovellus, joka pitää Synergy-liiketoimintasi aina käden ulottuvilla. Mitä muuta voisi toivoa?

 
Katso uutuudet  ja innostu:

TARJOUKSET VAIN RAJOITETUN AJAN

23. marraskuuta asti:
  • Jokainen uusi tiimin jäsen saa ILMAISEKSI Silver Shield käsi- ja vartalovoiteen. Asiakaspalvelussa tehtyihin aktivointitilauksiin tuote lisätään automaattisesti. Netissä tehdyt aktivointitilaukset saavat tuotteen yhdessä seuraavan asiakaspalveluun tehdyn tilauksen kanssa
  • Jokainen sponsori, joka ilmoittaa kaksi uutta tiiminjäsentä, saa ILMAISEKSI 1x ProArgi-9+ Immune Boosterin. Heti kun tuote on saatavilla, se lisätään seuraavaan asiakaspalvelutilauksessa tehtyyn tilaukseen.

Esimerkki: Jane rekisteröi 4 tiiminjäsentä ennen 22. marraskuuta kelvollisilla aktivointitilauksilla ko. markkinoiden mukaan. Jokainen neljästä uudesta tiimin jäsenestä saa ILMAISEKSI Silver Shield käsi- ja vartalovoiteen, ja Jane saa kaksi laatikkoa ProArgi-9+ Immune Boosteria seuraavan asiakaspalvelun kautta tehdyn tilauksen yhteydessä, heti kun se on saatavilla.

  • Rajoitettu erä Summit-kasseja saatavilla vain perjantaihin asti (19.11.2021). Klikkaa tästä.  
 

UUDET LIIKETOIMINTATYÖKALUT JA PARANNUKSET

  • Mobiilisovellus – Tulossa joulukuussa 
  • Verkkosivu - Ensimmäinen julkaisu joulukuussa 
  • Kumppanuusohjelma – Uusi tapa jakaa ja ansaita – tulossa tammikuussa
  • Hintamuutos - Tulossa 1. joulukuuta
  • Vaihtokurssin nousu – Joulukuussa tienatuista palkkioista eteenpäin
  • Ilmainen toimitus Tilaa ja Säästä -tilauksiin 1. joulukuuta alkaen - Tulossa 1. joulukuuta. Osana Synergy Euroopan uudelleenlanseerausta, tarjoamme kaikille kestotilaajille ilmaiset postituskulut osana hintamuutosta.

Yksityiskohdat uusista liiketoimintatyökaluista ja parannuksista ilmoitetaan pian. Muistathan seurata päivittäin blogia, josta löydät lisätietoja.

UUDET TUOTTEET


L’amara Radiance oil – NYT saatavilla täällä!Jos haluat lisätietoja, katso ja lataa tietolehtisemme TÄÄLTÄ.


L’amara Radiance Oil paljastaa sisäisen hehkusi. Fermentoitua teetä, levää ja astaksantiinia sisältävä, dermatologisesti testattu öljy-esanssi tekee ihosta kauniin ja säteilevän. Radiance Oil levitetään öljyn tavoin, mutta se toimii kuten tehokas seerumi ja auttaa ihoa näyttämään terveeltä, kauniilta ja säteilevältä.

Tuote on pakattu kierrätettävään pakkaukseen, eikä se sisällä sulfaatteja, ftalaatteja, mineraaliöljyä, silikonia, talkkia, myrkkyjä, hormonitoimintaa häiritseviä ainesosia, synteettisiä väriaineita tai synteettisiä hajusteita. Radiance Oil levitetään öljyn tavoin, mutta se toimii kuten tehokas seerumi ja auttaa ihoa näyttämään terveeltä, kauniilta ja säteilevältä.

Haluatko saada täyden tehon? Hanki Summit-pakettimme, joka sisältää 4x Collagen+ Beauty, 4x L'amara Radiance Oil ja 1x Jade Roller. Hanki se täältä niin kauan kuin tavaraa riittää.

Silver Shield hand and body lotion - NYT saatavilla täällä!Jos haluat lisätietoja, katso ja lataa tietolehtisemme TÄÄLTÄ.

Käsi- ja vartalovoiteen Silver Shield -ainesosa suojaa ihon ulommaisia kerroksia, kun taas kookosöljy, E-vitamiini ja hyaluronihappo suojaavat ja kosteuttavat ihoa.Suojaa ihoasi ja palauta sen kosteustasapaino tehokkaalla voiteella, joka sisältää puhdasta kookosöljyä, E-vitamiinia, hyaluronihappoa sekä 20 ppm (miljoonasosaa) Silver Shield -ainesosaa.
 

Immune Booster – Tulossa pian vuonna 2022Jos haluat lisätietoja, katso ja lataa tietolehtisemme TÄÄLTÄ.


ProArgi-9+ Immune Booster tukee kehosi omaa suojautumiskykyä. Alansa johtavien tutkijoiden kehittämä tuote saa vastustuskykyä tehostavat ainesosat kiertämään kehossa sen omaa typpioksidia hyödyntäen. Jokainen annos sisältää vitamiineja, kivennäisiä, polyfenoleita ja hedelmiä, jotka tukevat immuunijärjestelmää.

Ole ylpeä siitä, että olet osa Synergy-perhettämme erityisellä tuotepaketillamme. Saat Synergy-kansion, Feel the Power -muistikirjan, pinottavan shakerin, Synergy-pullon ja harmaan Synergy-repun. Paketti on saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us