Summit 2021: mobiilisovellus ja verkkoportaali

Olemme vain päivien päässä Summitista, ja haluamme jakaa kanssasi jännittäviä uutisia. Ehkä olet jo kuullut? Summit-kokousta varten olemme luoneet verkkoportaalin ja sovelluksen (mobiili).  

Verkkoportaali (verkkosivusto) on suunniteltu ja tarkoitettu auttamaan optimoimaan live-katselukokemus koko tapahtuman aikana sekä perjantaina että lauantaina.  

Älypuhelimesi sovellus on suunniteltu ja luotu mahdollistamaan osallistuminen, vuorovaikutus ja verkostoituminen tapahtuman aikana (ja käyttö jatkuu vielä 6 kuukautta eteenpäin). Eikö olekin mahtavaa?!  

Voit jo alkaa käyttää hashtagia #SynergySummit2021 sosiaalisessa mediassa samalla kun valmistaudut isoon tapahtumaan! Valitsemme muutaman suosikkimme ja julkaisemme voittajat lauantaina.

Summit 2021 -verkkoportaalin ja -sovelluksen ovet avautuvat 11.11.2021. Merkitse kalenteriisi ja muista rekisteröityä etukäteen päästäksesi sisään.  
Lataa Summit-sovellus täältä: 
Salasana: summit2021

Lisää Synergy Summit 2021 portaali valmiiksi suurta tapahtumaa varten. 

Haluatko parhaan mahdollisen Summit-kokemuksen? Katso suoratoistoa tietokoneellasi ja käytä puhelimesi sovellusta live osallistumiseen.

Mitä voit tehdä portaalissa ja sovelluksella? Ennen tapahtumaa, voit asettaa oman profiilikuvasi sekä omia tietoja, jotka haluat jakaa. Voit nauttia ja tutkia eksklusiivista sisältöä, tsättäillä, verkostoitua, katsella kuvia, videoita ja paljon muuta. 

Ota osaa hauskoihin tietovisoihin ja lähetä meille palautetta! 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us