YHTEENVETO FEEL THE POWER VIRTUAALIKONFERENSSISTA

Iloitsemme yhä Synergy Europen ensimmäisen virtuaalikonferenssin menestyksestä. Kiitokset kaikille Feel the Power virtuaalitapahtumaan osallistuneille.

Ilmiömäiseksi menestykseksi osoittautunut tapahtuma oli silti vasta alkua – Synergy Europen jäsenille on luvassa lisää. Ensin laadimme kuitenkin pienen yhteenvedon tapahtuman kohokohdista niille, jotka eivät päässeet mukaan.

Bryant Yates , Synergyn varatoimitusjohtaja ja Euroopan markkinoiden johtaja, käynnisti Feel the Power konferenssin motivoivalla puheella, jossa hän käsitteli liiketoiminnan ja tekniikan johdonmukaisuuden tärkeyttä markkinakasvun kannalta.

Synergyn perustaja Dan Higginson muistutti tiimin jäseniä ainutlaatuisista työkaluista ja strategioista, joita he voivat hyödyntää liiketoiminnan kasvattamisessa ja uusien mahdollisuuksien luomisessa.

Toimitusjohtaja Terrence Moorehead, puhui kaikkien ponnisteluista näinä vaikeina aikoina ja kiitti tiimin jäseniä heidän jatkuvasta avustaan ja tuestaan. Hän myös kehotti jatkamaan Synergyn sanoman levittämistä Euroopan jokaiseen kolkkaan.

Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen lääketieteellinen johtaja Joseph Lamb ja Neil Poulsen kertoivat uuden Vitamin D3 tuotteen tieteellisestä taustasta.

Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen Bhargavi Manda sekä Kristi Carrell kertoivat uuden Collagen+:n takana olevasta tieteestä.

Euroopan-markkinointipäällikkömme Ana Grau ilmoitti ainoastaan tiimin jäsenille tarkoitetun eurooppalaisen Facebook-ryhmän ja Facebook-sivun sekä eurooppalaisen Instagram-tilin julkaisusta.

Tapahtuman aikana General Managerit Lynn Ohman (Pohjois-Eurooppa), Adele Pastore (Etelä-Eurooppa) ja Marcin Jez (Keski-Eurooppa) antoivat tiimin jäsenille tunnustusta hienoista saavutuksista, kuten uudelle tasolle noususta, matkoille pätevöitymisestä ja palkintojen voittamisesta.

Muistathan, että lippuja ensi vuoden Amsterdamin-konferenssiin saa Eventbrite alennettuun hintaan 30.11. saakka. Käy ostamassa omasi!

Tiesitkö, että tapahtumaa varten suunniteltiin Synergy- ja Feel the Power tuotteita, joita on tilattavissa rajallinen määrä? Vaihtoehtoja on paljon – miten sinä haluat Synergyä edustaa?Tästä yleiskatsauksesta voit lukea konferenssiuutisia:

* Maksuton toimitus 30.11. saakka.
** Konferenssituote. Saatavilla 30.11. saakka. Ilmainen toimitus.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us