Collagen+ Nyt Saatavilla


Synergy WorldWide on ylpeä voidessaan ilmoittaa yhden odotetuimmista tuotteistamme tänä vuonna: Collagen +. Parannettu koostumus, josta on hyötyä koko keholle! Kollageeni on sidekudoksessa esiintyvä säiemäinen proteiini, joka tukee ja vahvistaa kehon kudoksia, kuten hiuksia, ihoa, kynsiä, lihaksia, luita ja rustoja.

Synergy Collagen+ sisältää kollageenin lisäksi C-vitamiinia, hyaluronihappoa ja sinkkiä. Yhdessä nämä vitamiinit ja ravinteet tukevat koko kehon kollageenintuotantoa, kosteustasapainoa ja normaalia proteiinisynteesiä tehokkaasti.

HYÖDYT

• Tukee kollageenintuotantoa kaikkialla kehossa
• Tukee normaalia proteiinisynteesiä
• Vahvistaa kehon kudoksia, kuten hiuksia, ihoa, kynsiä, lihaksia, luita ja rustoja

Sekoita yksi annos Collagen + päivitäisen suosikkijuomasi kanssa, se on mautonta!
Tutkimus ja tiede
Synergyn tuotteet perustuvat tieteeseen, tutkimukseen ja tuloksiin. Näin varmistamme, että ne todellakin toimivat. Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen tarkoitus on edistää terveyttä kehittämällä luonnollisia ja ravinteikkaita tuotteita ruokavalioon ja elintapoihin liittyvien valintojen tueksi. Huippuluokan tutkimusvälineillä varustettu laitos on Synergy WorldWiden tuotekehityksen keskus.

Hughes-keskuksen edistyksellisen tekniikan avulla tutkijat varmistavat tuotteiden potentiaalisten ainesosien puhtauden ja tehon ja etsivät ainutlaatuisia ja tehokkaita yhdistelmiä, jotka tukevat huipputason hyvinvointia. Jos tietty tuote osoittautuu toimivaksi kliinisissä tutkimuksissa, se otetaan mukaan Synergyn Elite Health -hyvinvointituotteiden valikoimaan.

Laadunvarmistus
Synergy WorldWide ja sen emoyhtiö Nature’s Sunshine Products eivät halua jättää tuotteidensa laadunvarmistusta muiden vastuulle.Tutkijoidemme käytettävissä on lähes 600 ainutlaatuista testiä, joiden avulla varmistetaan raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden laatu, puhtaus ja teho.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us