Uusi, entistä parempi Biome Shake

Meillä on ilo julkistaa uusi, entistä parempi Biome Shake. Hughes Center for Research and Innovation tutkimuskeskuksen asiantuntijoiden valvonnassa kehitetty, puhdasta herneproteiinia sisältävä Biome Shake on nyt aiempaakin tehokkaampi. Jokaisesta mitallisesta kasvipohjaista ja gluteenitonta tuotetta saa runsaasti proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Tärkeimmät muutokset:


Vitamiinit ja kivennäiset:
Synergyn Biome Shakessa on nyt 2 uutta vitamiinia ja kivennäistä. Yksi niistä on E-vitamiini, joka auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä, ja toinen on rauta maultaan miellyttävämmässä kelatoidussa muodossa, rautapyrofosfaattina, jolla on monia hyviä vaikutuksia kardiovaskulaariseen ja immuunijärjestelmään. Lisäksi olemme nostaneet useimpien vitamiinien ja kivennäisten pitoisuutta.

Hiilihydraattiseos: Uudistettu tuote sisältää tehokasta hiilihydraattiseosta, josta saa monipuolisten makroravinteiden hyödyt. Ravinteikkaat monimutkaiset hiilihydraatit imeytyvät tasaisesti kehon käytettäviksi.

Uutteet vihreistä kahvipavuista ja vihreän teen lehdistä: Vihreistä kahvipavuista ja vihreän teen lehdistä saadut luonnolliset ja tehokkaat uutteet tukevat yleistä hyvinvointia yhdessä muiden Biome Shaken ainesosien kanssa Niitä on tuotteessa tehokkaina katekiineina, jotka tukevat yleistä hyvinvointia. Niistä saa hiukan (alle 1 mikrogrammaa) luonnollista kofeiinia, mutta sitä ei ole enempää kuin suklaapatukassa – ja määrä on alle puolet siitä, mitä kupillinen kofeiinitonta kahvia sisältää.

Uusi, ympäristöystävällinen pakkaus: Uudistukset eivät rajoitu parannettuun koostumukseen. Tuotteella on nyt myös uusi, ympäristöystävällinen pakkaus, joka on valmistettu sokerijuurikaspohjaisesta materiaalista. Niinpä kasvihuonekaasupäästöjä syntyy ja fossiilisia polttoaineita kuluu vähemmän. Pakkaus on täysin kierrätettävä eikä sisällä lainkaan öljyä. Tutkimusten mukaan noin 60 % ilmastovaikutuksista sekä fossiilisten polttoaineiden vähenemiseen liittyvistä vaikutuksista saavutetaan käyttämällä tätä biopohjaista HDPE-materiaalia vastaavien fossiilipohjaisten materiaalien sijaan.

Laadunvalvonta: 

Synergy-tuotteilla on aina laatutakuu. Biome Shakea valmistetaan nyt Euroopassa, joten myös tuotteen toimitusajat ovat lyhentyneet. Valmistuslaitoksella on ISO22000-, NSF-, GMP-, HACCP- ja ISF-sertifioinnit, ja siellä noudatetaan samoja standardeja kuin Yhdysvalloissa sijaitsevissa valmistuslaitoksissakin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us