Sport Pack Plus tuotepakettia saa jatkossakin

Toteutimme toiveenne. Alkujaan rajoitetuksi ajaksi myyntiin tullutta Sport Pack Plus pakettia saa jatkossakin. Paketti sisältää Synergyn suosittuja ja tehokkaita urheilutuotteita – FL-3X-geeliä sekä ProArgi-9+- ja e9-tuotteita – jotka auttavat hyvinvoinnin ja kunnon ylläpitämisessä.

Ulkopuolinen taho on tutkinut kaikki kolme ravintolisää, ja ne ovat mukana Kölnin listalla (Cologne List®). Kölnin listalta urheilijat eri puolilla maailmaa tarkistavat, voivatko ammattiurheilijat käyttää tiettyä ravintolisää kilpaillessaan. Listan ansiosta heidän on helpompi löytää parhaat tuotteet hyvinvointinsa ja suorituskykynsä edistämiseen.

Koska luotettava riippumaton organisaatio on hyväksynyt Synergyn ainutlaatuiset tuotteet, niitä voi käyttää aktiivisten elintapojen tukena luottavaisin mielin. Tilaa loistava tuotepaketti jo tänään!

Sport Pack Plus

(2x Proargi-9+, 1x e9, 1x FL-3X Gel)KÖLNIN LISTA

Kölnin lista kehitettiin Olympiastützpunkt Rheinland -harjoittelukeskuksessa, ja se on maailman ensimmäinen ja edelleen tärkein ravintolisien antidopingalusta. Kaikki listalle hyväksytyt tuotteet ovat läpäisseet etikettitarkastuksen ja ulkopuolisen tahon laboratorioanalyysin. Kaikkialla Euroopassa tunnettu Kölnin lista on sertifioitu luettelo tuotteista, jotka on testattu anabolisten steroidien, stimulanttien ja muiden dopingaineiden varalta ravintolisäanalyyseihin keskittyneessä laboratoriossa.

Lataa Kölnin lista -esite

Lisätietoja saat osoitteesta koelnerliste.com.

Haluatko levittää tätä ilosanomaa? Jaa julkaisu napsauttamalla haluamaasi sosiaalisen median vaihtoehtoa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us