Vitamin D3 nyt saatavilla


Synergyn uusi, aurinkoinen Vitamin D3 tuote on nyt saatavilla! Talven saapuessa se voi tuoda uutta puhtia kylmempiin ja lyhyempiin päiviin.

Aurinkovitamiinina tunnettu D3-vitamiini tukee sekä luonnollista että hankittua immuniteettia. Vitamin D3 tuotteen koostumus tukee myös osaltaan monia kehon biologisia toimintoja: se auttaa vahvistamaan luustoa sekä edistää kalsiumin imeytymistä ja lihasten kehittymistä. Tietolehtisestämme voit lukea tuotteen eduista tarkemmin.

Jokainen Synergyn Vitamin D3 pullo sisältää 180 hyvänmakuista purutablettia.

HYÖDYT

• Yksi tabletti sisältää 600 IU D3-vitamiinia
• Auttaa veren normaalin kalsiumtason ylläpitämisessä
• Tukee luiden terveyttä ja mineralisaatiota
• Tukee immuunijärjestelmän terveyttä
• Edistää kalsiumin imeytymistä ja tukee luuston terveyttä
Tutkimus ja tiede
Synergyn tuotteet perustuvat tieteeseen, tutkimukseen ja tuloksiin. Näin varmistamme, että ne todellakin toimivat. Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen tarkoitus on edistää terveyttä kehittämällä luonnollisia ja ravinteikkaita tuotteita ruokavalioon ja elintapoihin liittyvien valintojen tueksi. Huippuluokan tutkimusvälineillä varustettu laitos on Synergy WorldWiden tuotekehityksen keskus.

Hughes-keskuksen edistyksellisen tekniikan avulla tutkijat varmistavat tuotteiden potentiaalisten ainesosien puhtauden ja tehon ja etsivät ainutlaatuisia ja tehokkaita yhdistelmiä, jotka tukevat huipputason hyvinvointia. Jos tietty tuote osoittautuu toimivaksi kliinisissä tutkimuksissa, se otetaan mukaan Synergyn Elite Health -hyvinvointituotteiden valikoimaan.

Laadunvarmistus
Synergy WorldWide ja sen emoyhtiö Nature’s Sunshine Products eivät halua jättää tuotteidensa laadunvarmistusta muiden vastuulle.Tutkijoidemme käytettävissä on lähes 600 ainutlaatuista testiä, joiden avulla varmistetaan raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden laatu, puhtaus ja teho.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us