Uudet kampanjaseurantatyökalut nyt käytettävissä Pulsessa


Voit nyt seurata menestystäsi vuoden 2018 kampanjoissa kätevästi. Kirjaudu vain Pulse-portaaliin, niin pääset hyödyntämään Elite Honors -seurantatyökalua, Torino Magica -pistetaulukoita ja Title Plus -raporttiasi.

ELITE HONORS -SEURANTATYÖKALU
Elite Honors -ohjelma on tänä vuonna tärkeässä asemassa. Sen kautta voit hankkia tuotekrediittiä ja saada tunnustuksia. Elite Honors -pätevöitymällä voit lisäksi ansaita huimia Title Plus -bonuksia ja Torino Magica -lisäpisteitä.


Joko olet täyttänyt kuukausittaisen TC1-vaatimuksen ja hankkinut uuden tiimin jäsenen, jonka aktivointivolyymi on vähintään 200 CV? Oletpa hyvinkin. Pidä siis huoli, että pätevöidyt myös seuraavina kuukausina.

Kun haluat nähdä sponsoroimiesi tiimin jäsenten Elite Honors -tilanteen, napsauta seurantatyökalun oikealle puolella olevaa tiedostokuvaketta. Sen kautta pääset raporttiin, josta näet kaikki sponsoroimasi jäsenet. Kun tiedät tiimisi tilanteen, sinun on helppo auttaa sen jäseniä saavuttamaan kuukausittaiset Elite Honors -tavoitteensa.

TITLE PLUS -RAPORTTI
Saavuttamalla ja säilyttämällä uusia nimikkeitä sinulla on mahdollisuus mittaviin lisäansioihin. Title Plus on yksi Synergyn historian onnistuneimpia kampanjoita, ja se toimii hyvänä muistutuksena siitä, miksi uusien nimikkeiden saavuttaminen kuukausittain kannattaa.

Title Plus -raporttisi löydät Pulse-valikon Raportit-osiosta.


Kun nouset uudelle tasolle, etsi se kaaviosta. Kun sitten säilytät kyseisen tason tai nouset sitäkin korkeammalle, kaavio näyttää edistyksesi. Elite Honors -pätevöitymällä voit myös ansaita tuplausbonuksen ja neljännen kuun bonuksen. Muistathan, että jos saavutat useita uusia nimikkeitä, saat bonukset niistä kaikista!

TORINO MAGICA -PISTETAULUKOT
Haluatko nähdä tämänhetkisen sijoituksesi Torino Magica -kampanjassa tai tietää, kuka sinun täytyy päihittää, jotta voitat Torino Magica -kuukausipalkinnon? Pisteet kertyvät huimaa vauhtia, ja palkinnot ovat kaikkien ulottuvilla.

Torino Magica -pistetaulukon löydät Pulse-valikon Raportit-osiosta.

Pulsen erilaisten kaavioiden, seurantatyökalujen, raporttien ja muiden ominaisuuksien avulla voit kasvattaa vuoden 2018 ansioitasi. Lisätietoja tämän vuoden kampanjoista on täällä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us