UUDEN BARCELONAN-TOIMISTON AVAJAISET


Synergyn ensimmäinen Euroopan-pääkonttori avattiin Barcelonaan vuonna 2016. Sen myötä alkoi uusi luku Synergy Europen historiassa, ja yrityksen suhde eurooppalaisiin tiimin jäseniin vahvistui entisestään.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin Synergy on laajentanut toimistoa vierailijoita ja kasvavaa henkilökuntaa varten. Monet tiimin jäsenistä saapuivat uusiin avajaisiin keskustelemaan Synergy Europen tulevaisuudesta.

”Oli hienoa nähdä monet johtavista tiimin jäsenistä uuden toimiston avajaisissa”, Synergy Europen myyntijohtaja Carmelo D’Anzi sanoo. ”Paikalla oli lahjakkaita ja sitoutuneita ihmisiä, jotka ovat vuosien saatossa omalta osaltaan edistäneet yrityksen kasvua Euroopassa. Tämä tapahtuma parantaa menestyksen edellytyksiämme varmasti entisestään.”

Uudessa kokoushuoneessa tiimin jäsenet keskustelivat tapahtumien, kampanjoiden, tuotevalistuksen ja verkkoparannusten merkityksestä. He kertoivat omien markkinoidensa tämänhetkisistä vahvuuksista ja haasteista. Ratkaisuja ehdotettiin ja ruodittiin, ja monet ilmaisivat uskoa ja optimismia. Osallistujat tuntuivat olevan yhtä mieltä siitä, että uusi toimisto heijastaa kaikkien tiimin jäsenten menestyspotentiaalia.

”Tämä on vasta alkua”, Carmelo totesi. ”Avajaisiin osallistuneiden tiimin jäsenten lisäksi Euroopassa on paljon muita johtajia, joiden mielipiteet haluan kuulla. Toivonkin tapaavani heidät pian. Yrityksemme kehittyy koko ajan. Läsnäolomme Euroopassa vahvistuu. Meillä on paljon juhlistettavaa ja paljon tehtävää. Nämä ovat hienoja aikoja.”CONVERSATION

Instagram

Follow Us