Hyvää uutta vuotta, Synergy WorldWide!Odotan innolla työvuotta 2016 – kuten varmasti tekin. Sinnikkyytenne, itseluottamuksenne ja halunne parantaa maailmaa tekivät Synergy WorldWiden vuodesta 2015 jälleen menestyksekkään, ja sama tahti jatkuu varmasti myös tänä vuonna. Yrityksellä on oikeat johtajat, tuotteet ja työkalut ylevimpienkin tavoitteiden saavuttamiseen. Jos ette ole vielä asettaneet tavoitteitanne tälle vuodelle, kirjoittakaa ne muistiin nyt ja kertokaa niistä myös tiiminne jäsenille. Vastatkaa lupauksistanne ja valmistautukaa menestykseen.

Syys- ja marraskuun 2015 välisenä aikana osallistuin Synergyn konferensseihin eri puolilla maailmaa. On aina ilo päästä onnittelemaan niin monia tiimin jäseniä, jotka ovat saavuttaneet uusia nimikkeitä. Nämä saavutukset ovat todellinen merkki menestyksestämme eri markkinoilla. Haluan onnitella jokaista, joka nousi viime vuonna uudelle tasolle. Erityisesti haluan mainita vuoden 2014 konferenssien jälkeen executive-nimikkeen saavuttaneet jäsenet:

Presidential Executive
Kim Young Cheon, Korea
Ni Nyoman Pariani & Nyoman Soma Legawa, Indonesia

Diamond Executive
Hakan Cetin, Austria
Jin Chul Kim, Korea
Ji-Young Yoon, Korea

Emerald Executive
Jeong Yoo Tae, Korea
Kamphol Preechasirichok, Thailand

Pearl Executive
Susanne and Thorsten Kupske, Germany
Giuseppe Lucio, Italy
Jeon Chang Hui, Korea
Him Young Mi & Kim Ho Joong, Korea
Elfriede Tappauf, Austria
So Ming Bang, Korea
Edward Ahn, Korea
Tatsuaki Hatano, Japan
I Wayan Pardika Rusiama, Indonesia
Satomi & Hiroshi Yoshida, Japan
Nipon Rungraweesrisasithorn, Thailand
Eun Sim Kim, Korea

Nämä executive-nimikkeet ovat merkki terveistä markkinoista. Eri puolilla maailmaa nousee jatkuvasti esiin uusia tiiminjohtajalupauksia, jotka auttavat vahvistamaan yrityksemme imagoa ja markkina-asemaa. Olen todella iloinen näiden ihmisten puolestaan. Heidän energiansa ja intohimonsa auttaa markkinoita ja yritystä kukoistamaan.

Mark Twain totesi aikoinaan näin: ”Kahdenkymmenen vuoden kuluttua kadut enemmän tekemättä jääneitä kuin tehtyjä asioita. Siis ankkuri ylös. Tuulta purjeisiin. Tutki. Unelmoi. Löydä.”

Uuden vuoden alussa kehotan teistä jokaista tekemään juuri näin. Muistelkaa sitä päivää, jona liityitte Synergy WorldWiden jäseneksi – oli siitä sitten päiviä, kuukausia tai vuosia. Mistä unelmoitte? Miltä teistä tuntui ensimmäisenä päivänä? Ihminen ei kasva ilman haasteita, joten varautukaa niihin. Älkää kuitenkaan koskaan kadottako suuntaanne älkääkä luopuko unelmistanne. Uutteruuden, johdonmukaisuuden ja optimismin avulla voimme saavuttaa mitä vain haluamme. Kannustan teitä siis tutkimaan, unelmoimaan ja löytämään koko potentiaalinne. Vuosi 2016 on käännekohta tämän mahtavan yrityksen historiassa, ja toivon teistä jokaisen olevan osa yrityksen tulevaisuutta.

Kaikkea hyvää toivottaen

Dan Norman
Pääjohtaja
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us