Elite Honors -klubilaiset parrasvaloissaElite Honors Club on saanut aikaan upean innostuksen ja sitä hyödyntävät tiimin jäsenet ovat vahvistaneet liiketoimintaansa selkeiden kuukausitavoitteiden kautta.

Marraskuussa 345 tiimin jäsentä Euroopassa pätevöityi Elite Honors Clubiin. Tämä tarkoittaa, että tämä pätevöityneiden ryhmä toi mukaan Synergy toimintaan yhteensä ainakin 345 uutta tiimin jäsentä ja hankki yli 1 000 uutta asiakasta. Pätevöityneet tiimin jäsenet ovat todenneet, että Elite Honors Club on juuri sitä, mitä he ovat kaivanneet.

Onnittelut kaikille, jotka ovat jo menestyneet Elite Honors Clubin avulla!

Tässä on joidenkin uusien Elite Honors Clubiin pätevöityneiden jäsenten kokemuksia:

Tina Rožič, Slovenia

”Kun päätin täyttää Elite Honors -vaatimukset – nostaa TC1-volyymini 600 CV:hen ja rekrytoida yhden uuden tiimin jäsenen samassa kuussa – seuranneet liiketoiminnalliset saavutukset tuntuivat hyvien päätöksen tuloksilta. Tajusin, että mielen ja sydämen täytyy olla mukana Synergy-toiminnassa ja että tuotteen teho täytyy osoittaa itse. Aloin saada tiimiini mukaan ihmisiä, jotka myös halusivat Elite Honors -pätevöityä.

Tiedän, ettei yksi ihminen voi auttaa kaikkia, mutta jokainen voi auttaa jotakuta. Kannustan tiimiäni työskentelemään ja elämään tämän periaatteen mukaisesti. Elite Honors -malli on vahvistanut tiimini ystävyyssuhteita ja yhteistyötä, ja se auttaa osaltaan luomaan vahvoja johtajia. Elite Honors -mallia hyödynnettäessä on tärkeää tehdä yhteistyötä muiden tiimin jäsenten kanssa. Yhtä tärkeää on myös saada kaikkien tiimin jäsenten luottamus. Olen varma, että parhaat johtajat eivät ole vielä edes lähteneet mukaan yrityksen toimintaan. Olen ylpeä Synergy-tiimistäni, ja odotan jo innolla, että sen jäsenet pääsevät päästämään potentiaalinsa valloilleen ensi vuonna.”

Oliver Staudenmann, Norja

”Elite Honors -mallin noudattaminen oli minulle helppoa, koska sen myötä sain mitattavissa olevia tavoitteita. Nyt pystyn järjestelmällisesti auttamaan uusia jäseniä kehittämään liiketoimintaansa selkein ja yksinkertaisin toimin. Elite Honors -mallin ansiosta voin hankkia sekä asiakkaita että uusia jäseniä, ja saan tuotteista paljon ihanaa palautetta.”

Tormod Birkedal, Norja

”Elite Honors -mallin avulla olen lisännyt kiinnostusta Synergy-liiketoimintaani kohtaan jo muutamassa kuukaudessa. Olen käyttänyt Synergyn tuotteita lähes seitsemän vuotta, ja niillä kaikilla on ollut uskomaton vaikutus elämääni. Siksi haluan tuoda tuotteet mahdollisimman monen ihmisen ulottuville. Elite Honors -malli houkuttelee lisää ihmisiä mukaan yrityksen toimintaan, joten sen ansiosta saavutan tämän tavoitteen. Jokaisen kannattaa ottaa kaikki irti Elite Honors -mallista. Vähempään ei tarvitse tyytyä.”

Täällä voit lukea, mitä Elite Honors -pätevöitymiseen vaaditaan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us