Veteraaniurheilun maailmanmestari luottaa V3-hyvinvointiohjelmaan


John McDermott kertoo mielellään Synergyn tiimijäsenyydestään ja irlantilaisista sukujuurista. Moni ei kuitenkaan Johnin kanssa keskustellessaan arvaa, että tämä 70-vuotias juoksee todennäköisesti nopeammin kuin keskustelukumppaninsa.

Hänellä on nimissään useiden yleisurheilulajien ennätyksiä Irlannissa ja Isossa-Britanniassa, muun muassa 200 metrin juoksussa, 300 metrin aidoissa ja kymmenottelussa. Ennätykset eivät ole 50 vuoden takaa, kuten voisi luulla. Ne on tehty muutaman viime vuoden sisällä. Johnin kansainvälisissä kilpailuissa saavuttamien voittojen luetteloon merkittiin viime vuonna MM-kultamitali 300 metrin aitajuoksussa. Yleisurheilun sisäratojen MM-kisoissa Budapestissa hän voitti myös hopeaa 400 metrin aitajuoksussa ja pronssia kymmenottelussa.

John kilpailee 70–74-vuotiaiden sarjassa ja on ikäluokkansa nopeimpia juoksijoita maailmassa. Tarjolla olevista fyysistä kestävyyttä edistävistä tuotteista Johnin suosikkeja ovat Synergyn V3-hyvinvointiohjelman tuotteet: ProArgi-9+, Mistify ja Phytolife.

"Yleinen terveydentila ja hyvinvointi vaativat veteraaniurheilijalta enemmän huomiota kuin nuoressa ikäryhmässä. Hyvät geenit ovat tärkeä tekijä kunnon kannalta, ja tarvitaan myös jonkin verran onnea, jotta vakavia loukkaantumisia ei satu.  Olen hyvin onnellinen kaikesta, mitä voin tehdä", hän toteaa.

Huippukunnon ylläpitäminen ja MM-tasolla kilpaileminen edellyttää hyvän onnen lisäksi intohimoista asennetta urheiluun ja jatkuvaa treenaamista. Tämän vuoksi John luottaa Synergyn V3-hyvinvointiohjelman vaikutuksiin, jotka tehostavat harjoitusohjelman tuloksia.

"Mielestäni Synergyn V3-tuotteilla on olennaisen tärkeä merkitys ravitsemukseen, suoritustasoon ja yleiseen terveydentilaani. Ruokavalion ja harjoitusohjelman ansiosta pystyn nyt voittamaan sellaisia kilpailijoita, jotka vielä muutamia vuosia sitten olivat minua nopeampia", John kertoo.

Tänä vuonna John valmistautuu veteraanien MM-kisoihin Ranskan Lyonissa, jossa hän osallistuu kymmenotteluun, 300 metrin aitajuoksuun ja 400 metrin juoksuun.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us