Synergyn tuotteiden terveysvaikutukset erityisteemana Suomen superpäivässä

Synergyn Superpäivä kokosi yli 300 osallistujaa tapahtumaan, jota Suomen tiimijäsenet ovat jo ehtineet luonnehtia Synergy Suomen historian parhaaksi.  

Mukana olivat Suomen menestyneimmät tiimijohtajat ja Synergy Skandinavian johtoryhmän jäsenet. Tilaisuudessa esitettiin tri Matthew Trippin koulutusvideo, jossa hän kertoo yksityiskohtaisesti laadukkaan ravinnon merkityksestä torjuttaessa maailmanlaajuisia
terveysongelmia. Hän selittää myös, miten Synergyn tuotteet voivat olla merkittävä tekijä osana terveellistä ruokavaliota, joka auttaa yleistyvien terveysongelmien kanssa kamppailevia ihmisiä.
Videon välityksellä osallistujilla oli tilaisuus tutustua uuteen Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskukseen, jossa Synergyn valmiita tuotteita testataan kliinisesti ja uusia tuotteita kehitetään.

Tilaisuudessa kuultiin inspiroivia Synergy-tuotteiden käyttäjäkokemuksia. IAM Cycling -joukkueen ammattilaispyöräilijät esittelivät, miten V3-hyvinvointiohjelma on kehittänyt joukkueen tuloksia: kilpailukausi on täydessä vauhdissa, ja joukkueen jäsenet valmistautuvat huippusuorituksiin nauttimalla Synergyn tuotteita päivittäin. Superpäivänä myös kymmenet tiimijäsenet saivat tunnustusta liiketoimintansa kasvusta vuonna 2015.

Tapahtuma vahvisti Synergyn ja sen jäsenten sitoutumista tuotteisiin, joiden laadukkaat valmistusaineet ja ainutlaatuinen tieteellisesti tutkittu ja testattu koostumus todella muuttavat ihmisten elämänlaatua. Ne auttavat kohti terveellisempää elämää aikana, jolloin miljoonat ihmiset kärsivät terveysongelmista.

Kiitos kaikille Superpäivään osallistuneille! Tavataan seuraavassa tilaisuudessa!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us