Synergy WorldWiden kansainvälinen Facebook-sivu

Kaikki Synergy WorldWiden Facebook-sivut on nyt yhdistetty Synergyn uuden kansainvälisen sivun alle. Sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/synergyworldwide

Nyt löydät haluamasi Facebook-uutisvirran samasta osoitteesta riippumatta siitä, missä asut.

Kansainvälisen Facebook-sivun ansiosta kansalliset brändit voivat ylläpitää yhtä yhteistä fanisivua mutta tuottaa silti lokalisoidun käyttökokemuksen eri alueiden käyttäjille. Kansainvälisellä sivulla on yhteiset fanit, mutta profiili- ja kansikuva, päivitykset ja kieli vaihtelevat alueittain.

Jos asut alueella, jolla on oma Facbook-sivunsa, siirryt Synergyn Facebook-sivulla käydessäsi automaattisesti kyseiselle sivulle.  Jos siis asut esimerkiksi Roomassa, sinut ohjataan kansainvälisen sivun sijaan automaattisesti Italian Facebook-sivulle. Jos asut alueella, jolla ei ole omaa Facebook-sivua, sinut ohjataan kansainväliselle sivulle. Kansainvälisellä sivulla julkaistaan ainoastaan kaikkia alueita koskevaa tietoa.

Haluatko tietää, mitä Synergy-markkinoilla tapahtuu eri puolilla maailmaa? Napsauta Synergy WorldWiden Facebook-sivulla Jaa-painikkeen oikealla puolella olevaa kuvaketta. Valitse sitten pudotusvalikosta Vaihda aluetta -vaihtoehto. Tämän jälkeen voit valita sen maakohtaisen Facebook-sivun, jota haluat tarkastella. Jos napsautat Tallenna muutokset -painiketta, valitsemasi maan sivu näytetään aina, kun käyt Synergyn Facebook-sivulla.

Viimeistään nyt kannattaa tykätä Synergyn Facebook-sivusta. Sen kautta pysyt ajan tasalla, oli kyse sitten Synergyn johtajien uutisista tai Synergy-perheen kuulumisista.

Kansainvälisen sivun kautta tuomme yhteen fanimme eri puolilta maailmaa. Tämä uusi sosiaalisen median markkinointistrategia auttaa Synergyä laajentamaan toimintaansa ja levittämään viestiään maailmanlaajuisesti.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us