Synergy WorldWiden kansainvälinen Facebook-sivu

26.5.15

Kaikki Synergy WorldWiden Facebook-sivut on nyt yhdistetty Synergyn uuden kansainvälisen sivun alle. Sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/synergyworldwide

Nyt löydät haluamasi Facebook-uutisvirran samasta osoitteesta riippumatta siitä, missä asut.

Kansainvälisen Facebook-sivun ansiosta kansalliset brändit voivat ylläpitää yhtä yhteistä fanisivua mutta tuottaa silti lokalisoidun käyttökokemuksen eri alueiden käyttäjille. Kansainvälisellä sivulla on yhteiset fanit, mutta profiili- ja kansikuva, päivitykset ja kieli vaihtelevat alueittain.

Jos asut alueella, jolla on oma Facbook-sivunsa, siirryt Synergyn Facebook-sivulla käydessäsi automaattisesti kyseiselle sivulle.  Jos siis asut esimerkiksi Roomassa, sinut ohjataan kansainvälisen sivun sijaan automaattisesti Italian Facebook-sivulle. Jos asut alueella, jolla ei ole omaa Facebook-sivua, sinut ohjataan kansainväliselle sivulle. Kansainvälisellä sivulla julkaistaan ainoastaan kaikkia alueita koskevaa tietoa.

Haluatko tietää, mitä Synergy-markkinoilla tapahtuu eri puolilla maailmaa? Napsauta Synergy WorldWiden Facebook-sivulla Jaa-painikkeen oikealla puolella olevaa kuvaketta. Valitse sitten pudotusvalikosta Vaihda aluetta -vaihtoehto. Tämän jälkeen voit valita sen maakohtaisen Facebook-sivun, jota haluat tarkastella. Jos napsautat Tallenna muutokset -painiketta, valitsemasi maan sivu näytetään aina, kun käyt Synergyn Facebook-sivulla.

Viimeistään nyt kannattaa tykätä Synergyn Facebook-sivusta. Sen kautta pysyt ajan tasalla, oli kyse sitten Synergyn johtajien uutisista tai Synergy-perheen kuulumisista.

Kansainvälisen sivun kautta tuomme yhteen fanimme eri puolilta maailmaa. Tämä uusi sosiaalisen median markkinointistrategia auttaa Synergyä laajentamaan toimintaansa ja levittämään viestiään maailmanlaajuisesti.

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.