Synergyn johtotiimi onnittelee uutta Pearl Executivea

Meille on ilo ilmoittaa, että Italian ensimmäinen tiimin jäsen on saavuttanut Pearl Executive -tason. Giuseppe Lucio liittyi Synergyyn helmikuussa 2014, ja hänen menestyksensä on alusta lähtien ollut huimaa. Hän saavutti Team Managerin nimikkeen viikossa ja teki samalla Synergy-ennätyksen. Siitä lähtien hän on ollut pysäyttämätön.

Peppen ensimmäisen Team Manager Academyn ja Legacy Retreatin jälkeen hänen vauhtinsa on vain kiihtynyt, ja helmikuussa 2015 hän saavutti Pearl Executiven tason. Tähän hän pystyi siksi, että hän keskittyi tiiminsä rakentamiseen ja sen jäsenten auttamiseen. Hänen ponnistelunsa ovat osaltaan määränneet tahdin Italiassa – hänen väsymättömyytensä, työmoraalinsa ja omistautumisensa innoittamina italialaiset tiimin jäsenet ovat nousseet Euroopan pistetaulukoiden kärkeen. Peppen intohimo ja energia ovat tehneet vaikutuksen Synergyn johtotiimiin. Hän ilmentää monia niitä perinnön jättämisen periaatteita, joiden mukaan Synergyn jäsenet elävät.

Meille on ollut kunnia saada Peppe mukaan tiimiimme. Toivottavasti hänen tarinansa kannustaa muita tiimin jäseniä kaikkialla tähtäämään korkealle ja auttaa heitä ymmärtämään, että Synergyn kanssa saavutettavissa olevalla menestyksellä ei ole rajoja.

NAPSAUTTAMALLA TÄSTÄ pääset lukemaan maaliskuun 2015 Legacy-verkkolehden artikkelin, jossa kerrotaan enemmän Peppen saavutuksista.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us