SLM 10 -klubilaiset parrasvaloissa

Synergy WorldWiden SLM 10 -klubikampanjan ensimmäisessä vaiheessa 24 eurooppalaista jäsentä aktivoi vähintään kymmenen ihmistä SLMsmart-aktivointipaketilla.

Kolme SLM 10 -klubiin pätevöitynyttä jäsentä kertoi meille oman tarinansa. Tarinoista saat oivalluksia ja inspiraatiota, joista on hyötyä, kun sponsoroit ihmisiä SLMsmart-paketeilla.

Elina Laukkanen, Finland

Barcelonan konferenssissa vuonna 2014 Synergyn johtaja Dan Norman kysyi yleisöltä, ketkä aikoivat päästä SLM 10 -klubin jäseniksi. Elina Laukkanen nosti kätensä epäröimättä. Kun hän oli asettanut tavoitteekseen SLM 10 -klubin jäsenyyden, häntä oli mahdoton pysäyttää.

SLM 10 -klubikampanja antoi Elinalle erinomaisen syyn vaatia itseltään enemmän ja laajentaa liiketoimintaansa. ”Minulle kyseessä oli tärkeä päätös”, hän kertoo. ”Tavoitteen saavuttaminen tuntuu todella hienolta.”

SLMsmartin monipuolisuuden ansiosta liiketoiminnan kasvattaminen oli helpompaa, ja tuotteen myötä myös Elinan kohdeyleisö laajeni. ”Olen pystynyt lähestymään urheilijoita aivan eri tavalla kuin ennen”, hän kertoo. ”SLMsmart-pirtelö kiinnostaa urheilijoita ennen kaikkea proteiinilisänä, ja monet ovat hyötyneet tuotteen käytöstä harjoittelun jälkeen.”

Yksi tärkeä syy Elinan menestykseen on se, että hän on aidosti kiinnostunut tiiminsä hyvinvoinnista. Hänen positiivinen asenteensa taas saa ihmiset kiinnostumaan hänestä ja hänen tavoitteestaan.

”Tiimini on minulle todella tärkeä”, hän sanoo. ”Suurten tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa, kun muistaa, että työn tärkein osa ovat ihmiset – niin oman tiimin jäsenet kuin muutkin Synergy-verkostoon kuuluvat ihmiset.”

Helena Hemming, Finland


Helena Hemming on innoissaan SLM 10 -klubikampanjasta. Se on osaltaan kannustanut häntä viemään liiketoimintansa uudelle tasolle. Helenalle on tärkeää voida nauttia ravinteikas ja tyydyttävä aamiainen kiireisimpinäkin aamuina, ja siksi hän halusi kertoa SLMsmartista myös muille. Levittäessään sanaa Synergyn uusista painonhallintatuotteista hän luotti hyväksi havaittuihin toimintatapoihin ja julkaisi mainoksen paikallisessa lehdessä.

Helena kehitti SLMsmart-ohjelmaan perustuvia ravintosuunnitelmia, joihin sisältyi myös luonnontuotteista koostuvia reseptejä ja 2–3 litraa vettä. Hän neuvoi osallistujia liikkumaan vähintään 30 minuuttia päivässä. Lomakausi oli haasteellinen ajankohta, mutta osallistujat pysyivät oikealla tiellä ja suoriutuivat 90 päivän haasteesta.

Helena on iloinen, että hän voi vastata suureen kysyntään SLMsmart-terveyspirtelön kaltaisilla laadukkailla tuotteilla – ja kasvattaa samalla liiketoimintaansa huomattavasti. Hän on menestynyt SLM 10 -klubikampanjassa niin hyvin, että hän on asettanut tavoitteekseen saavuttaa Team Directorin nimikkeen vielä tämän vuoden aikana.

Wilhelm Heindl, Itävalta

Wilhelm Heindl tiesi haluavansa menestyä Synergy-liiketoiminnassa, ja SLM 10 -klubikampanja tarjosi hänelle täydellisen tilaisuuden tähdätä korkeammalle. Kampanjan ja SLMsmartin myötä hänen kohdeyleisönsä laajeni huomattavasti.

Nyt Wilhelm voi jakaa Synergyn uusia tuotteita aivan uudella tapaa. Hän on hyödyntänyt omia kokemuksiaan tuotteista ja niiden aikaansaamaa muutosta esitellessään tuotteita mahdollisille asiakkaille. Hän on myös kertonut SLMsmart-
ateriankorvikkeen kätevyydestä ja kustannustehokkuudesta aterioita korvattaessa. Lisäksi Wilhelm tarjoaa pitkäaikaista tukea niille asiakkaille, jotka haluavat suorittaa 90 päivän SLMsmart-haasteen.

SLMsmart on vaivaton ratkaisu, halusivat asiakkaat sitten hallita painoaan tai ottaa monipuolisen aterian osaksi päivärutiineitaan. Sen herkullinen maku niin sellaisenaan kuin osana reseptejäkin on tehnyt Wilhelmin asiakkaisiin vaikutuksen. SLMsmart-saavutustensa ansiosta Wilhelm on jo valmis seuraavaan kampanjaan. Hän luottaa Synergyyn ja omaan liiketoimintaansa vahvasti.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us