Alankomaiden-varasto nopeuttaa toimitusprosessia

Alankomaiden-varastossamme käsitellään kuukausittain tuhansia tilauksia. Nyt olemme tehostaneet autoship-kestotilausaikataulua niin, että tuotteet voidaan käsitellä ja lähettää jopa puolessa aiemmin tarvitusta ajasta. Kun määritämme kullekin Alankomaiden-varastosta tuotteensa saavalle maalle uuden toimitusaikataulun, voimme jaksottaa toimitusten lähetyspäivät. Tällöin varastotyöntekijöillä on paremmin aikaa saada toimitukset matkaan ajallaan.

Jos sinulla tiimin jäsenenä tai asiakkaana on Alankomaiden-varastosta toimitettava tilaus kuun 1:selle, 5:nnelle, 10:nnelle, 15:nnelle tai 20:nnelle päivälle, tilauksesi saatetaan käsitellä päivän tai kaksi aiemmin määrättyä päivää myöhemmin. Muutos tulee voimaan 1.4.2015.

Seuraavasta aikataulusta näet, milloin tilauksesi käsitellään kuukausittain ja miten tilanne muuttuu aiemmasta. Jos esimerkiksi asut Suomessa ja tilauksesi on vanhan aikataulun mukaan ajoitettu kuun 15. päivälle, se käsitellään ja lähetetään vastedes kuun 17. päivä.

Suomen toimituspäivien muutokset

Vanha toimituspäivä: 1.
Uusi toimituspäivä: 3.

Vanha toimituspäivä: 5.
Uusi toimituspäivä: 7.

Vanha toimituspäivä: 10.
Uusi toimituspäivä: 12.

Vanha toimituspäivä: 15.
Uusi toimituspäivä: 17.

Vanha toimituspäivä: 20.
Uusi toimituspäivä: 21.

Järjestelmien muuttaminen on tarpeen, jotta Alankomaiden-varastolla pystytään käsittelemään kasvaneita tilausmääriä. Suuri tilausmäärä on tietysti pelkästään positiivinen asia. Kiitos siis yhteistyöstäsi!

Tietoja muiden markkinoiden toimitusmuutoksista saat halutessasi kyseisten maiden blogeista.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us