Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen avajaiset

Nature’s Sunshinen Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen avajaiset pidettiin 26.2.2015 Nature’s Sunshinen pääkonttorilla. Keskuksessa on 500 neliömetrin verran laboratorioita, kliinisiä tiloja ja tutkimushuoneita konsultointia ja kliinisiä tutkimuksia varten.

 ”Hughes Center for Research and Innovation -keskuksen tarkoitus on edistää terveyttä kehittämällä luonnollisia ja ravinteikkaita tuotteita ruokavalioon ja elintapoihin liittyvien valintojen tueksi”, Nature’s Sunshinen toimitusjohtaja Gregory L. Probert sanoi. ”Tutkijoidemme ja uuden tekniikan avulla voimme tutkia lisäravinteiden vaikutuksia molekyylitasolla ja siten pysytellä tehokkaiden luonnontuotteiden ja ravintotuotteiden kehittämisen kärjessä.”

Hughes-keskus on yksi alan edistyksellisimpiä tutkimuskeskuksia, ja se on osoitus NSP:n ja Synergyn taloudellisesta vahvuudesta. Utahin kuvernööri Gary Herbert osallistui keskuksen virallisiin avajaisiin ja antoi molemmille yrityksille tunnustusta niiden merkittävästä liiketoiminnasta niin Utahissa kuin muuallakin maailmassa.

Miljoonien dollareiden testauskeskus on varustettu huippuluokan välineillä, joiden avulla tutkijat pystyvät analysoimaan Synergy WorldWiden ravintolisien vaikutuksia kehoon. Tutkimalla näitä vaikutuksia molekyylitasolla biologit, kemistit ja fyysikot voivat kehittää mahdollisimman tehokkaita bioaktiivisia tuotteita.

”Hughes-tutkimuskeskuksessa käytetään alan edistyksellisimpiä tekniikoita”, NSP:n johtava tiedemies tohtori Matthew Tripp kertoi. ”Esimerkiksi Flexmap3D pystyy analysoimaan yhdestä näytteestä, kuten veripisarasta, 500 geeniä, proteiinia ja muuta analyyttiä. Lisäksi laitteella voidaan analysoida tunnissa 144 000 tekijää, joten se mahdollistaa nopeat kvantitatiiviset bioindikaattorianalyysit.”

Nature’s Sunshine ja Synergy WorldWide ovat sitoutuneet kehittämään luonnollisia, tieteellisesti testattuja tuotteita, joihin kuluttajat voivat luottaa.

Synergy WorldWide haluaa pystyä todistamaan tuotteidensa laadun. Yrityksen tulevaisuus näyttää todella lupaavalta, ja odotamme malttamattomina, että pääsemme julkistamaan keskuksessa tehdyn tutkimustyön mullistavia tuloksia. Hughes Center for Research and Innovation -keskuksen ansiosta Synergy WorldWide ja Nature’s Sunshine Products pääsevät askelen muita edelle.

Klikkaa tästä virallisessa lehdistötiedotteessa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us