Synergy WorldWide ilmoittaa strategisesta Kiinan-markkinoidensa käynnistämisestä


Tänään me, Greg Probert, Nature's Sunshinen pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja, sekä Wynne Roberts, Nature's Sunshinen operatiivinen johtaja, ilmoitamme tärkeästä askeleesta yrityksemme tulevaisuuden kannalta. 

Synergy WorldWide/Nature's Sunshine astuvat Kiinan-markkinoille, joka on maailman ripeimmin kasvava markkina-alue. Olemme innoissamme tästä uutisesta, joka tarjoaa suuria mahdollisuuksia yrityksen kehitykselle.

Lue virallinen Nature's Sunshine Products -lehdistötiedote napsauttamalla
----------------

Nature's Sunshine Products, Inc.

Pääkonttori:
2500 West Executive Parkway, Suite 100 Lehi, Utah 84043

26-Jun-14

Vastaanottaja: Synergy Distributors Worldwide

Viite: Kiinan-markkinat - Nature's Sunshine ilmoittaa strategisesta yhteistyöstä Fosun Pharman kanssa

Kuten oheisesta lehdistötiedotteesta käy ilmi, olemme erittäin iloisia voidessamme tänään ilmoittaa strategisesta yhteistyöstä Fosun Pharman kanssa astuessamme Kiinan-markkinoille. Kyseessä on yrityksemme kannalta merkittävä mahdollisuus.

Kiinassa on pitkät perinteet luontaistuotteiden ja yrttivalmisteiden käytössä osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kiinassa vitamiinien, mineraalien ja lisäravinteiden markkina on 15,6 miljardia dollaria, ja se kasvaa koko ajan. Lisäksi Kiina on maailman kolmanneksi suurin ja nopeimmin kasvava suoramyyntimarkkina.

Tällä sopimuksella yhdistämme Nature's Sunshinen ja Fosun Pharman voimat ja luomme ainutlaatuisen kumppanuuden, joka vahvistaa kykyämme rakentaa vankkaa liiketoimintaa Kiinaan tulevina vuosina. Tämä vahvistaa myös NSP:n globaalia kasvua ja menestymistä.

Osakas ja hallituksen varapuheenjohtaja Kristine Hughes kommentoi ilmoitusta seuraavasti: "Eräs tavoitteistani on nelikymmenvuotisen NSP-taipaleeni ajan on ollut tuotteidemme saaminen kansainväliseen levitykseen. Olen haaveillut tuotemerkkimme muodostuvan tunnetuksi kaikkialla. Eräs elämäni tärkeimmistä hetkistä oli tuotteemme myyminen Venäjälle erityisesti siksi, kuinka merkittävä asia tuotteidemme ja markkinointijärjestelmämme oli sekä terveyellisesti että taloudellisesti tässä aiemmin suljetussa maassa. Uskon Nature's Sunshinen olevan eräs maailman parhaista yrityksistä työntekijöidemme ja myyntikenttämme ansiosta. Olen äärimmäisen iloinen, että voimme auttaa kiinalaisia samoin kuin olemme voineet tehdä jo monessa muussa maassa. Olen kiitollinen työntekijöillemme ja myyntitiimeillemme, jotka ovat mahdollistaneet tämän kaiken. Unelmamme ovat toteutumassa."

Tämä ei muuta liiketoimintaamme eri puolilla maailmaa jo olemassa olevilla markkinoilla.

  • Tavoitteenamme on edelleen nousta maailman eturivin terveys-, hyvinvointi- ja lifestyle-yritykseksi. Myös tuotestrategiamme pysyy muuttumattomana.
  • Jatkamme edelleen samojen jakelukanavien kautta näillä markkina-aluilla.
  • Jatkamme tuotteidemme valmistamista Espanjassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessa, vaikka tulevaisuudessa ehkä tulemmekin valmistamaan joitakin tuotteita Kiinassa Kiinan markkinoille.
  • Jatkamme edelleen sen perinteen vahvistamista, jota olemme rakentaneet vuosien ajan ja joka on perustunut sitoutuneen ja innostuneen henkilökunnan korkeisiin laatustandardeihin, palveluun ja rehellisyyteen.

Astumme Kiinan-markkinoille ainutlaatuisella usean kanavan ja usean tuotemerkin taktiikalla maksimoidaksemme markkinaosuutenne ja mahdollisuutemme. Synergy pääsee mukaan suoriin myyntikanaviin ja NSP vähittäismyynnin rakenteisiin. Ohjeistamme kuitenkin Synergy-jälleenmyyjiä siitä, että suoramyynti Kiinassa on voimakkaasti säädeltyä "suljettujen" markkinoiden vuoksi, eikä komissioiden maksu Kiinan ulkopuolelle ole mahdollista. Meidän on kehitettävä uusi suoramyyntimalli, uusi palkkiosuunnitelma ja uusi jälleenmyyjäjohdon asuinpaikkamalli. On erittäin tärkeää, ettei kukaan vanhoista jälleenmyyjistä suunnittele liiketoimintaa Kiinassa. Pidämme teidät ajan tasalla säännöllisillä katsauksilla edistyessämme yhteistyrityksemme perustamisessa.

Yhteisyrityksen perustaminen ja käynnistäminen vie jonkin aikaa, sillä meidän on käytävä läpi vaadittavat viranomaishyväksynnät ja markkinointisuunnitelma. Odotamme Kiinasta tulevan 5 vuoden kuluessa toinen kärkimaistamme, joka vaikuttaa merkittävästi kokonaiskasvuumme.

Greg Probert, Nature's Sunshine Productsin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, kommentoi: "Kiinan-markkinat ovat seuraava looginen vaihe kasvustrategiassamme. Yhteistyömme Fosun Pharman kanssa takaa Nature's Sunshinelle pääsyn näille tärkeille markkinoille innovatiivisen ja muista erottuvan liiketoimintamallin vahvan paikallisen kumppanin kanssa. Fosunin aktiivinen sijoittaminen Nature's Sunshineen kertoo sen luottamuksesta Nature's Sunshinen toimintaa kohtaan sekä Fosunin sitoutumisesta yhteisyritykseen ja sen menestymiseen."

Lopuksi uskomme tämän strategisen kumppanuuden olevan valtava strateginen askel eteenpäin, joka auttaa meitä rakentamaan globaalia markkinaosuutta ja vahvistamaan liiketoimintaamme. Matka yksinkertaisesta, 42 vuotta sitten syntyneestä innovatiivisesta liikeideasta aina Kiinan-markkinoille asti tarkoittaa sitä, että NSP:n ja Synergyn tuotteet ovat käytössä 49 maassa auttaen miljoonia ihmisiä, eikä loppua näy!

Kiitos siitä, mitä teette, joka päivä. Parhain terveisin,

Gregory L. Probert
Hallituksen puheenjohtaja, pääjohtaja

D. Wynne Roberts
Toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja

CONVERSATION

Instagram

Follow Us