Synergy Suomen tapahtuma Jyväskylässä 26.7.

Tervetuloa kouluttautumaan kesän huipputapahtumaan Jyväskylään!
Päivän aikana kuulet viimeisimmät uutiset ja saat koulutusta huipputiiminjohtajilta.

Mukana mm. General Manager Bengt Emanuelsson, Emerald Executives Eric ja Kati Gammals sekä Suomen huipputiiminjohtajia. Erityisvieraana Double Presidential Dianne & Lorin Leavitt USAsta

Tule mukaan ja osta lippusi tästä!

Aika: Rekisteröinti klo 10.00 alkaen. Ohjelma klo 11.00-18.00
Paikka: Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori, JYVÄSKYLÄ
Hinta: 39 euroa sis. lounaan ja kahvit

Dianne Leavitt - Double Presidential Executive

Olemme todella iloisia saadessamme Dianne & Lorin Leavitt’n Suomeen!

Dianne on lämmin ja karismaattinen ihminen, jossa yhdistyy aitous ja energisyys. Hän on todella upea esimerkki siitä, miten jokainen voi muuttaa oman elämänsä. Dianne inspiroi oman tarinansa kautta Synergy tiimijäseniä aina missä päin maailmaan hän kulkeekin.

”Minusta tuntuu, että tällä alalla pätee tietyt lainalaisuudet, joita jokaisen tulee noudattaa”, Dianne sanoo. "Tietyt asiat vain toimivat ja toiset eivät. Jos haluat menestyä, sinun tulee olla valmis tekemään töitä ja jakaa Synergy tarina jokaisen kanssa, jonka tunnet. Emme voi tehdä työtä puolestasi. Saadaksesi liiketoimintasi käyntiin, sinun tulee ottaa johtajuus. Kyse taitojen hankkimisesta ja asioiden oppimisesta. Mitä nopeammin omaksut taidot ja asiat, sitä nopeammin menestyt. Haluatko menestyä? Osallistu kaikkiin koulutuksiin ja konferensseihin, ole valmennettavissa ja opettele kaikki Synergyn tuotteista ja palkkiojärjestelmästä ja systeemi, miten tässä menestyy." Dianne jatkaa.

”Älä kuitenkaan rakenna liiketoimintaasi yhden ihmisen varaan. Se ei onnistu. Hinta menestyksestä tulee maksaa etukäteen. Se tarkoittaa työn tekemistä ja oikeiden asioiden tekemistä ammattimaisesti. Kun teet pohjatyön kunnolla, se kantaa pitkälle. Menestykseen ei ole oikotietä, koska tässä liiketoiminnassa on kyse ihmisistä ja ihmisiä ei voi manipuloida tai kontrolloida. Kun investoit itseesi; että kehität omia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitojasi, pääset pitkälle.", Dianne opastaa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us