Uusi johtaja Espanjan markkina-alueelle


Synergyn upea kasvu Länsi-Euroopassa jatkuu. Synergy Italian toimitusjohtaja Raffaella Orlandi johtaa jatkossa myös Espanjan liiketoimintaa, ja Länsi-Euroopan toimitusjohtaja Rob Lord keskittyy Hollannin, Ison-Britannian ja Irlannin kasvaviin markkinoihin.

"On hienoa päästä seuraamaan läheltä Synergyn tasaista kasvua Ison-Britannian ja Irlannin markkinoilla. Odotan myös innoissani Hollannin liiketoimintojen uudelleenlanseerausta ja uusien johtajien kouluttamista", Rob toteaa. "Tietenkin kaipaan yhteistyötä ahkerien espanjalaisten tiimijohtajien kanssa, mutta Raffaellan kielitaidosta ja kokemuksesta tulee olemaan valtavasti hyötyä markkina-alueen toiminnalle."

Rob on tehnyt hienoa työtä Espanjan markkinoiden johdossa. Kiitämme häntä työlleen omistautuneiden tiimijohtajien kouluttamisesta: he ovat saaneet Robilta kaikki tarvittavat työkalut menestyksekästä liiketoimintaa varten. Raffaella myöntää astuvansa suuriin sappaaisiin jatkaessaan Robin arvokasta työtä Espanjassa, ja hän haluaakin tarttua työhön mahdollisimman pian.


"Minulle on todellinen haaste hoitaa Espanjan markkina-aluetta yhtä hyvin kuin Rob", Raffaella toteaa. "Aion kaikin tavoin edistää uskomattoman tehokkaiden espanjanlaisten tiimijohtajien työtä. Jokaisella heistä on mahdollisuudet olla tulevaisuudessa Euroopan markkina-alueella eniten pin-tasoja saavuttanut tiimijohtaja!"

Rafaellalla  on kokemusta liiketoiminnasta Espanjassa ja hän puhuu sujuvasti espanjaa, joten hän on juuri oikea henkilö tähän jatkuvasti kehittyvään toimenkuvaan.

"Haluan tehdä lujasti töitä ja asettaa koko työpanokseni Espanjan myyjäverkoston käyttöön. Tahdon myös edistää toiminta-ajatusta, joka tunnetaan kaikkialla Espanjassa: Si, se puede! Me teemme sen!"

CONVERSATION

Instagram

Follow Us