General Managerin Viesti


Hei Suomen tiimi,

Skandinavian markkina-alueella tapahtuu niin paljon uusia ja kiinnostavia asioita, etten tiedä mistä aloittaa! Ensimmäiseksi mieleen tulee hieno saavutus Synergy Suomen markkina-alueella.

Monille teistä Eric ja Kati Gammals ovat mentoreina tuttuja. Euroopan asiantuntijaryhmän jäsenet Eric ja Kati asettivat vuoden alussa kevään 2014 tavoitteeksi Emerald Executive -tason. Tavoite täyttyi toukokuussa. Monet ovat saaneet nauttia Ericin ja Katin johtajuus- ja valmennustaidoista. Onnittelemme Gammalseja Emerald Executive -tasosta: tulemme vielä kuulemaan heistä paljon hyvää! 

Suomessa tapahtui muitakin hienoja asioita toukokuussa! Ericin ja Katin saavutusten ansiosta Synergy esilanseerasi luontaisista ja terveellisistä raaka-aineista valmistetun e9-energiajuomaseoksen. Tuote tulee ensimmäiseksi myyntiin Suomessa ja Ruotsissa. Esilanseeraustilaisuus oli yksi Suomen ja Ruotsin menestyksekkäimpiä. Tuote on herättänyt suurta kiinnostusta, ja tiimijäsenet odottavat sitä malttamattomina.  Ensimmäiset e9-sarjan tuotteet toimitetaan tilaajille heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Tarkkaile postiasi!

Muita tuoteuutisia: muutamilla Skandinavian tiimijäsenillä on tilaisuus osallistua SLMsmart-esilanseerauksen ohessa järjestettyyn painonpudotushaasteeseen. He korvaavat 1–2 ateriaa päivässä hyvänmakuisella SLMsmart-terveyspirtelöllä 90 päivän ajan, tavoitteenaan terveellinen painonpudotus. Useat haasteeseen osallistuneet ovat kertoneet, että heidän tuntemistaan painonpudotusohjelmista tämä on helpoin ja tuotteet ovat maukkaimpia. Ryhmä on tähän mennessä pudottanut painoaan yhteensä jo satoja kiloja, ja hyvä meininki jatkuu edelleen. Tavatessani muutamia ryhmän jäseniä olen voinut itse todeta heistä välittyvän hyvän olon ja energisyyden. Odotamme malttamattomasti sekä SLMsmart-terveyspirtelön että e9-tuotteiden virallista lanseerausta vuoden 2014 Euroopan konferenssissa syyskuussa. Etenkin kun Skandinavian alueen painonpudotusryhmä, Blue Team, on tällä hetkellä ykkösenä!

Haluan onnitella kaikkia ahkeria tiimijäseniä, jotka osallistuivat Team Manager Academy -johtajuuskoulutukseen. Synergyn johtajien ja tiimijohtajien vetämän koulutuksen lisäksi opimme paljon myös toisiltamme. Vietimme yhdessä upean viikon, saimme runsaasti eväitä uusien tavoitteiden asettamiseen sekä tietoja vuoden 2014 kiinnostavista tapahtumista. 

Pidä kiinni unelmistasi!

Bengt Emanuelsson
Skandinavian General manageri
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us