Synergyn tuotteista terveyden ja toimeentulon lähde nuorelle ruotsalaiselle tiimijäsenelle

Jennifer Örneuksella oli 20-vuotiaana vakavia terveysongelmia ja lähes jatkuvia kipuja. Hän sai äidiltään Synergyn tuotteita, joiden avulla hänen terveydentilansa vähitellen koheni. Jenniferistä on tullut loistava Synergyn V3-järjestelmän ja erityisesti ProArgi-9+:n ja Mistifyn puolestapuhuja.

"Olen todella kiitollinen siitä, että äitini sai tietää Synergystä ja tuotteista, jotka antoivat minulle mahdollisuuden uuteen elämään", Jennifer toteaa.

Nykyisin Jennifer on menestyvä Synergy-tiimijäsen ja liiketoiminnan rakentaja, joka saavutti kesäkuussa 2014 Team Leader -tason. Jennifer ryhtyi Synergy liiketoimintaan paitsi ensiluokkaisten tuotteiden vuoksi myös siitä syystä, että hän saa päättää liiketoimintaan käyttämänsä ajan oman aikataulun mukaan. Jennifer ymmärsi tiimityön ensisijaisen tärkeän merkityksen jo liiketoimintansa alkumetreillä. Nykyisin hän valmentaa muita tiimityöskentelyssä. Jenniferin tavoitteisiin kuuluu mahdollisimman monen henkilön auttaminenTeam Manager -tasolle. Hän haluaa kertoa muille Synergyn liiketoiminnasta ja tehokkaista tuotteista, jotka ovat merkittävästi vaikuttaneet hänen omaan elämäänsä.

Jennifer kehottaa jokaista kirjoittamaan tavoitteensa ylös ja tarkistamaan ne viikoittain. Näin työskentely pysyy päämäärätietoisena ja tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa. Tee myös luettelo asioista, jotka inspiroivat sinua, ja aseta luettelo esille muistuttamaan sinua jatkuvasti päämääristäsi.

"Olen äärimmäisen kiitollinen sille Synergyn tiimijäsenelle, joka kertoi tuotteista äidilleni. Niiden avulla sain elämäni takaisin", Jennifer toteaa. "Voimme olla iloisia siitä, että saamme työskennellä parhaan yhteistyökumppanin kanssa, joka tarjoaa loistavat etenemismahdollisuudet!"

Jennifer odottaa jo seuraavaa Lontoon Kickoff-tapahtumaa ja Barcelonan huippukonferenssia, sillä hän tietää, kuinka tärkeää kollegoiden tapaaminen ja inspiroivien menestystarinoiden kuuleminen on oman liiketoiminnan kannalta.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us