Ansaitse palkintoja ja rahaa Torinon-matkaa varten


Vuoden 2018 konferenssi lähestyy huimaa vauhtia, ja Torino Magica -kampanja päättyy pian. Synergy-tiimin jäsenet taistelevat kovasti sijoituksista Torino Magica -pistelistalla. Tarjolla on hienoja palkintoja sekä 400 € ja 1 500 € matkarahaa lokakuista konferenssia varten.

Olemme ylpeitä kaikista tiimiläisistä, jotka ansaitsevat palkintoja ja ylimääräisiä tuloja sekä rakentavat liiketoimintaa huipputason hyvinvoinnin nimissä. Synergy pyysi joitakin heistä kertomaan kokemuksistaan kampanjan parissa.

Boštjan Pilej
Slovenia

Boštjan on ollut Synergyn jäsen vuodesta 2013. Hän on uuttera liiketoiminnan harjoittaja, joka hyödyntää Synergyn kampanjoita joka vuosi.

”Kaikenlaiset kampanjat ovat loistavia. Niistä on aina valtavasti hyötyä”, Boštjan sanoo. ”Torino Magica -kampanja auttaa minua keskittymään keskeisiin liiketoiminnan rakentamisen periaatteisiin: tiimini jäsenten auttamiseen, asiakasvolyymien kasvattamiseen, liiketoiminnan säilyttämiseen vakaana ja tapahtumiin osallistumiseen.”

Boštjan ja hänen tiiminsä yhdeksän muuta jäsentä ovat tällä hetkellä pistelistalla sadan parhaan joukossa. He ovat innoissaan tilaisuudesta ansaita lisätuloja konferenssia varten.

”Konferenssit vahvistavat määrätietoisuutta, selkeyttävät kokonaiskuvaa Synergyn toiminnasta ja auttavat kehittämään omaa visiota”, Boštjan sanoo. ”Todellinen menestys ei ole mahdollista osallistumatta konferensseihin.”


Sue Thomas
Iso-Britannia

Kaikissa Synergyn konferensseissa keskiössä ovat tiimin rakentaminen sekä kasvun edistäminen yrityksenä. Brittiläinen Sue Thomas tietää tämän hyvin.

”Konferenssi luo todellista tiimihenkeä niin lähitiimini kuin koko brittitiimin keskuudessa”, Sue kertoo. ”Hyvien käytäntöjen jakaminen, muilta oppiminen ja saavutuksiin inspiroituminen ovat konferenssien parasta antia.”

Sue on tällä hetkellä Torino Magica -pistelistalla 20 parhaan joukossa. Kampanja auttaa häntä laajentamaan liiketoimintaansa.

”Keskityn joka kuukausi tiettyihin liiketoimintaa kasvattaviin käytännön toimiin”, Sue kertoo. ”Näin kasvatan kuukausitulojani ja kerrytän pistesaldoani kampanjassa samalla kertaa. Periaate on itse asiassa varsin yksinkertainen – kun saavutan tavoitteeni, liiketoimintani kasvaa.”


Martin Eng
Norja

Martin Eng innostui Synergyn tarjoamista mahdollisuuksista hyvin nopeasti. Hän liittyi tiimin jäseneksi 2016 ja osallistui seuraavana vuonna Barcelonan-konferenssiin, joka vahvisti hänen haluaan olla osa Synergy-perhettä entisestään.

”Barcelonan-konferenssi oli minulle loistava tilaisuus”, Martin sanoo. ”Pääsin tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä ja juttelemaan menestyksekkäiden jäsenten kanssa. Pelkästään keskustelu kasvotusten Bart Woodcookin kanssa motivoi minua kasvattamaan Synergy-liiketoimintaani.”

Martin on lähellä sadan parhaan joukkoa Torino Magica -sijoituksissa. Hän odottaa Torinon-konferenssia innolla samoista syistä, joiden vuoksi hänen kokemuksensa Barcelonassakin oli niin hieno. Torino Magica -kampanja motivoi häntä sitoutumaan lokakuiseen konferenssiin osallistumiseen.

”Torino Magica -kampanja edellyttää suunnitelmallisuutta”, Martin selittää. ”Se osoittaa meille jäsenille, että konferenssiin kannattaa osallistua ja että paikkansa sinne voi ansaita.”

Vaikka Martin on vielä varsin tuore synergyläinen, hän haluaa jo mullistaa muiden ihmisten elämän.

”Liityin Synergyn jäseneksi parantaakseni terveyttäni ja ansaitakseni ilmaisia tuotteita”, Martin kertoo. ”Jossain vaiheessa päämääräni vaihtui kuitenkin muiden ihmisten auttamiseen. Sain mahdollisuuden parantaa muiden ihmisten arkea ja elämänlaatua. Nyt haluan olla itsenäinen, matkustella ja tehdä kaikkeni muiden eteen.”


Kiitos näille tiimin jäsenille kokemustensa jakamisesta. Odotamme jo innolla, että pääsemme taas tapaamaan ihmisiä ja oppimaan uutta tämän vuoden konferenssissa. Kaikkien jäsenten kannattaa hyödyntää tilaisuus lisätulojen ansaitsemiseen, kun kampanja on vielä käynnissä. Täältä näet, mitä pisteiden ansaitsemiseen Torino Magica -kampanjassa vaaditaan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us