Konferenssin verkkoilmoittautuminen auki viimeistä päivää 31.8.


Liity seuraamme Synergy WorldWiden konferenssiin, joka järjestetään Torinossa 4.–6.10.2018. Ovella ilmoittautuminen on kalliimpaa, joten ilmoittaudu verkossa 31.8. mennessä!

Ilmoittautumisaikataulu
Normaali ilmoittautuminen 1.7.–31.8. €129
Uudet tiimin jäsenet* 1.7.–31.8. €99
Paikan päällä ilmoittautuminen 4.–6.10. €149

Maksut ovat henkilöä kohden, ja niihin sisältyy pääsy kaikkiin konferenssin tapahtumiin. Majoitus ja kuljetus eivät sisälly ilmoittautumismaksuun. *Saadakseen alennuksen uusien tiimin jäsenten täyty ilmoittautua soittamalla asiakaspalveluun 30 päivän kuluessa jäseneksi rekisteröitymisestään.

Haluamme, että Torinon-matkastasi tulee onnistunut. Synergyn konferenssivieraat voivat varata huoneen erikoishintaan tietyistä tapahtumapaikan, Centro Congressi Lingotto -konferenssikeskuksen, lähettyvillä sijaitsevista hotelleista. Alennushinnat ja muuta tietoa majoituksesta näet osoitteesta.

Konferenssi on koko vuoden huipentuma, joka auttaa tiimin jäseniä ymmärtämään potentiaalinsa ja antaa uutta näkökulmaa liiketoimintaan sekä huipputason hyvinvointiin. Kannattaa siis ehdottomasti saapua paikalle kuuntelemaan Synergyn menestyksekkäimpiä jäseniä. Konferenssissa on helppo huomata, miksi Synergy WorldWide on omaa luokkaansa.


Merkitse päivämäärät siis kalenteriisi ja aloita matkavalmistelut. Nähdään Torinossa!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us