Mukautetut URL-osoitteet nyt saatavilla

Nyt voit hankkia kopioidulle verkkosivustollesi mukautetun URL-osoitteen.

Synergy-tiimin jäsenenä sinulla on oma verkkosivustosi, joka näyttää samalta ja toimii samoin kuin synergyworldwide.com-sivusto. Suurin ero on siinä, että sivusto on omasi! Sinä olet sen ylläpitäjä ja hyödyt siitä, että asiakas ostaa sivuston kautta jotain.

Tähän saakka kopioitujen verkkosivustojen URL-osoitteet on erottanut toisistaan vain tiimin jäsenen ID-tunnus. Tästedes voit kuitenkin päättää URL-osoitteesi itse.

Esimerkki: Matti Meikäläisen ID-tunnus on 12345, ja hänelle automaattisesti osoitetun verkkosivuston URL-osoite oli aiemmin 12345.synergyworldwide.com. Nyt Matti voi valita oman URL-osoitteensa ja ohjata asiakkaansa vaikkapa osoitteeseen mattimeikalainenterveys.synergyworldwide.com.

Mukautettu URL-osoite jää paremmin mieleen ja on sekä ammattimaisempi että henkilökohtaisempi. Kirjaudu siis Synergy-tilillesi ja valitse oma osoitteesi!


Kopioitujen sivustojen osoitteita voi jakaa seuraavissa muodoissa:

  • uusiURL.synergyworldwide.com
    TAI
  • www.synergyworldwide.com/s/uusiURL
    JA
  • ID-tunnus.synergyworldwide.com*

Kopioitujen sivustojen osoitteita koskevat rajoitukset:

1. Osoitteissa ei saa olla loukkaavia tai kirosanoja.**
2. Osoitteissa ei saa olla Synergy-tuotteiden nimiä (kuten ProArgi-9+, e9 tai Trulūm).**
3. Osoitteissa ei saa mainita sairauksien tai vaivojen nimiä (kuten diabetes tai korkea verenpaine).**
4. Osoitteissa ei saa olla mitään ansioihin viittaavaa.**

Voit vaihtaa URL-osoitteesi vaikka heti. Tarkat ohjeet osoitteen, mukauttamisesta saat täältä.

Huom. Voit huoletta vaihtaa kopioidun sivustosi osoitteen. Aiemmin ID-tunnustasi käyttäneet asiakkaat löytävät sivustollesi edelleen myös vanhalla osoitteella. ID-tunnuksesi toimii aina.

*Vaikka mukauttaisit kopioidun sivustosi URL-osoitteen, voit edelleen kertoa ihmisille vanhan, ID-tunnuksellisen osoitteesi.
**Jos valitsemasi URL-osoite on selvästi ristiriidassa toisen Synergy-liiketoiminnan harjoittajan osoitteen kanssa tai häiritsee toisen osoitteen käyttöä, sinua saatetaan pyytää muokkaamaan omaa osoitettasi. Synergy WorldWide pidättää oikeuden osoitteen hylkäämiseen, jos vaatimustenmukaisuustiimimme katsoo sen loukkaavaksi tai häiritseväksi..

CONVERSATION

Instagram

Follow Us