Synergyn uusi sivusto julkaistu


Synergy WorldWiden uusi verkkosivusto on nyt julkaistu osoitteessa new.synergyworldwide.com. Olemmekin jo odottaneet malttamattomina, että pääsemme esittelemään uudistettua sisältöä tiimin jäsenille.


Toivottavasti pidät uudesta ilmeestämme!

Päivitetty ulkoasu
Sivuston brändi-ilmettä on uudistettu ja sivuille on lisätty uutta sisältöä, kuten sanoma huipputason hyvinvoinnista. Muutama minuutti sivustolla antaa hyvän kuvan siitä, mistä Synergyn toiminnassa on kyse.

Yksi käyttökokemus
Synergy-kauppa, Pulse-portaali ja rekisteröinti ovat nyt kaikki osa Synergyn uutta sivustoa.

Rekisteröinti
Aiemmin uusien tiimin jäsenten ja asiakkaiden rekisteröinti oli yli kymmenvaiheinen prosessi. Nyt vaiheiden määrä on puolitettu. Tiettyjen maiden tiimin jäsenillä on käytettävissään myös elektroninen allekirjoitusmahdollisuus. Niinpä heidän ei tarvitse enää lähettää paperista aloituslomaketta.

Ostaminen ja maksaminen
Ostosten tekeminen on nyt mukavampaa kuin koskaan. Tuotteiden ja tuoteluokkien välillä liikkuminen on helppoa, ja maksuprosessi on entistä nopeampi ja suoraviivaisempi.

Pulse
Pulse-portaali on uudistunut täysin. Sen käyttö on nyt entistä helpompaa – ensi kerrasta lähtien. Uuden alalinjan katselutyökalun, pistetaulukoiden ja muiden näkymien ansiosta näet tärkeät tiedot nopeasti.

Kirjautuminen sähköpostin tai some-tilin avulla
Kirjautumiseen käytetään nyt sähköpostiosoitetta tai some-tiliä, mikä parantaa sekä turvallisuutta että käytettävyyttä. Unohtuneen salasanan palauttaminen onnistuu nopeasti sivuston kautta – enää sinun ei tarvitse odottaa, että asiakaspalvelu palauttaa sen manuaalisesti.

Tärkeää: Vanhojen tiimin jäsenten ja asiakkaiden on luotava uusi käyttäjätunnus. Siihen tarvitaan vain ainutkertainen sähköpostiosoite sekä lyhyt vahvistusprosessi. Täältä löydät ohjeet uuden tunnuksen luomiseen.

Avainjohtajataulukko
Avainjohtajataulukko on yksi Pulse-näkymän uusista ominaisuuksista. Sen avulla tiimin jäsenet voivat seurata organisaationsa toimintaa ja tukea sen menestystä.

Raportit
Uuteen Pulse-portaaliin kuuluu erilaisia dynaamisia raportteja, jotka tehostavat liiketoiminnan ja alalinjan hallintaa. Liiketoiminnan kasvun ja organisaation volyymin seurantatyökalut näyttävät kaikki tärkeimmät tilastot.

Kopioidut sivustot
Synergy-sivuston jakaminen tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia. Tiimin jäsenet voivat käyttää ilmaisia verkkosivustokopioita eli Synergy-sivustoja, jotka on yhdistetty kunkin jäsenen omaan liiketoimintaan. Kopioitujen sivustojen kautta tapahtuvista rekisteröitymisistä ja ostoista hyötyy aina kyseisen sivuston omistaja. Kaikilla tiimin jäsenillä on oma URL-osoitteensa, joka noudattaa seuraavaa kaavaa: ID#.synergyworldwide.com.

Tiedot kopioiduista sivustoista ovat Pulse-portaalin Oma Synergy -välilehdellä.


Muutoksiin tottuminen ja uuteen sivustoon tutustuminen voi viedä hetken. Niinpä vanhakin sivusto on käytössä vuoden loppuun saakka. Kun olet viettänyt hetken laatuaikaa uudella sivustolla, et kuitenkaan varmasti enää muuta kaipaakaan!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us