DIRECTORS RETREAT -MATKALLE PÄTEVÖITYMINEN


Viime Euroopan-konferenssissa ilmoitettiin uudesta Directors Retreat -matkasta, joka on osa Synergyn menestyspolkua. Valmistaudumme jo elokuussa 2018 järjestettävän ensimmäiseen Directors Retreatiin – toivottavasti sinä teet samoin!

Vuoden 2019 matkalle ja sitä seuraaville matkoille pätevöitymisaika on kesäkuusta toukokuuhun eli 12 kuukautta. Vuonna 2018 järjestettävän ensimmäisen Directors Retreatin pätevöitymisaika on kuitenkin vain 8 kuukautta, lokakuusta toukokuuhun. Emme nimittäin halunneet odottaa ensimmäisen matkan järjestämistä vuoteen 2019. Pätevöitymispyrkimykset kannattaa siis aloittaa mahdollisimman pian!

PÄHKINÄNKUORESSA
Kuka voi pätevöityä? Vähintään Team Director -tason saavuttaneet jäsenet
Milloin matka järjestetään? Elokuussa
Minne matka suuntautuu? Salt Lake Cityyn Utahissa ja Las Vegasiin Nevadassa
Pätevöitymisaika: Kesä-toukokuu

PÄTEVÖITYMINEN
Ensimmäistä kertaa pätevöityvät
Ensimmäistä kertaa pätevöityviä jäseniä ovat uudet Team Director- ja Team Elite -tasolaiset. Kaikkien ensimmäistä kertaa matkalle pätevöityvien jäsenten täytyy myös Elite Honors -pätevöityä pätevöitymisaikana vähintään kolmesti.
Uusi Team Director
• Yksin pätevöityminen: Sinun täytyy saavuttaa Team Directorin nimike ensimmäistä kertaa ja säilyttää se vielä 1 kuussa.
• Vieraan kanssa pätevöityminen: Sinun täytyy saavuttaa Team Directorin nimike ensimmäistä kertaa ja säilyttää se vielä 3 kuussa.
Uusi Team Elite
• Yksin pätevöityminen: Sinun täytyy saavuttaa Team Elite -taso ensimmäistä kertaa.
• Vieraan kanssa pätevöityminen: Sinun täytyy saavuttaa Team Elite -nimike ensimmäistä kertaa ja säilyttää se vielä 1 kuussa.

UUDELLEEN PÄTEVÖITYMINEN
Uudelleen pätevöityvien jäsenten täytyy olla vähintään Pearl Executive -tasolla. Kaikkien uudelleen matkalle pätevöityvien jäsenten täytyy myös Elite Honors -pätevöityä pätevöitymisaikana vähintään kolmesti. Uudelleen pätevöityvän jäsenen täytyy
• saada maksu Pearl Executivena vähintään kerran pätevöitymisaikana
• sponsoroida vähintään yhtä ensimmäistä kertaa matkalle pätevöityvää jäsentä.

Jo aiemmin vähintään Team Director -tason saavuttaneet jäsenet
Team Directorien täytyy täyttää Team Elite -tason pätevöitymisvaatimukset.
Team Elite -tasolla olevien täytyy nousta Pearl Executive -tasolle.
Pearl Executive -tasolla ja sitä korkeammalla tasolla olevien täytyy täyttää uudelleenpätevöitymisen vaatimukset.

Aseta tavoitteesi jo nyt, jotta pääset varmasti mukaan. Odotamme jo, että näemme sinut ansaitulla, ikimuistoisella matkalla.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us