Uusi Team Manager: Veronica Jagedal


Kun norjalainen ravitsemusneuvoja ja terveellisten elintapojen puolestapuhuja Veronica Jagedal saavutti Team Leaderin nimikkeen, hän ryhtyi tekemään entistä aktiivisemmin töitä noustakseen seuraavalle tasolle. Jo kolme kuukautta myöhemmin hän saavuttikin Team Managerin nimikkeen.

”Team Managerin nimikettä tavoitellessani tajusin entistä paremmin, miten kovasti rakastan tätä alaa. Sen ansiosta voin auttaa muita menestymään”, hän kertoo. ”Ymmärsin myös, että mikä tahansa on mahdollista, kun tavoitteeseen keskittyy kunnolla. Kaikki muistiin kirjoittamani tavoitteet ovat toteutuneet.”

Vaikka Veronica on aina ollut terveystietoinen, hänen elämänsä mullistui, kun hän ryhtyi käyttämään Synergy-tuotteita. Laadukkaat tuotteet ovat myös tuoneet hänelle elinikäisiä asiakkaita. Synergy-liiketoiminnan harjoittaminen kannattaakin jo pelkän laadun ansiosta.

”Pyrin kohtaamaan tiimini jäsenet heidän ehdoillaan ja olemaan rajoittamatta heidän luovuuttaan”, Veronica sanoo. ”Haluan heidän löytävän omat vahvuutensa. Uskon, että jokaisen ihmisen täytyy seurata sydäntään ja vaistojaan ja olla oma itsensä.”

Veronica uskoo organisaationsa jokaiseen jäseneen, ja hän toivoo, että nämä nauttivat omien päämääriensä tavoittelusta. Hänen mukaansa hauskanpito on tärkeää – elämää ei voi kelata taaksepäin eikä hukattuihin hetkiin palata. Veronican mielestä positiivinen energia tekee hänen tiimistään vahvan. Kaikki tukevat toisiaan riippumatta siitä, miten läheisessä suhteessa he organisaatiossa ovat.

Äskettäin julkaistu Trulūm-ihonhoitosarja on tuonut mukanaan runsaasti uusia mahdollisuuksia. Veronican asiakaskunta on uudistunut, ja vanhoillekin asiakkaille on nyt tarjolla laajempi tuotevalikoima.

Veronican liiketoiminta kasvaa kasvamistaan. Hän odottaa jo sitä päivää, kun hän ja hänen kolme lastaan voivat elää suurella maatilalla lähellä hevosiaan. Eikä siinä varmasti ole kaikki, mitä hänellä on odotettavissa Synergy WorldWiden jäsenenä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us