Esittelyssä Synergyn uusi menestyspolkuSynergyn uudistetun menestyspolun varrella on runsaasti uusia mahdollisuuksia. Oli päämääränäsi sitten Team Leaderin taso tai Presidential Executive -nimikkeen säilyttäminen, nämä kokemukset ovat pätevöitymisen arvoisia.

Menestyspolkuun sisältyy kolme upeaa kannustinmatkaa: Leadership Retreat, Directors Retreat ja Legacy Retreat. Jokaisen matkan tarkoitus on motivoida, palkita ja inspiroida sinua tekemään töitä kukoistavan Synergy-liiketoiminnan eteen.

Kullekin matkalle pätevöityminen on virstanpylväs polulla, jonka päämääränä on terveyden ja vaurauden perinnön jättäminen jälkipolville.

LEADERSHIP RETREAT


Pääset muiden Synergyn menestyksekkäiden jäsenten kanssa upeaan eurooppalaiseen matkakohteeseen, joka vaihtuu vuosittain. Menestyspolun ensimmäisellä matkalla on luvassa muiden muassa ryhmäaktiviteetteja, räätälöityjä koulutuksia ja tietysti maittavia aterioita.

Kuka voi pätevöityä? Uudet Team Leaderit ja Team Managerit
Milloin matka järjestetään? Vuosittain kesä- tai heinäkuussa
Minne matka suuntautuu? Kiehtoviin kohteisiin Euroopassa
Pätevöitymisaika: Maalis-helmikuu

TÄÄLTÄ näet tarkat pätevöitymisvaatimukset.

DIRECTORS RETREAT


Tule Utahiin tutustumaan Synergy WorldWideen. Pääset tapaamaan yritystiimiä, näkemään Hughes Center for Research and Innovation -keskuksen ja valmistuslaitoksen sekä kokemaan Utahin kauneuden ja Las Vegasin yöelämän yhdellä ja samalla matkalla.

Kuka voi pätevöityä? Vähintään Team Director -tason saavuttaneet jäsenet
Milloin matka järjestetään? Elokuussa
Minne matka suuntautuu? Salt Lake Cityyn Utahissa ja Las Vegasiin Nevadassa
Pätevöitymisaika: Kesä-toukokuu

Vuoden 2018 Directors Retreat -matkan pätevöitymisaika on lokakuusta 2017               toukokuuhun 2018.

TÄÄLTÄ näet tarkat pätevöitymisvaatimukset.

LEGACY RETREAT


Legacy Retreat on Synergyn kokonaan kustantama unelmaloma eksoottisessa kohteessa, joka voi olla missä päin maailmaa tahansa. Pääset mukaan ainutkertaisiin seikkailuihin ja unohtumattomille retkille, ja saat nauttia ylellisestä majoituksesta ja kestityksestä. Sinua kohdellaan kuin kuninkaallista.

Leadership Retreatin ja Directors Retreatin myötä Legacy Retreatin pätevöitymisvaatimuksia on muutettu, ja matka on nyt tarkoitettu vähintään Pearl Executive -tason saavuttaneille tiimin jäsenille.

Kuka voi pätevöityä? Vähintään Pearl Executive -tason saavuttaneet jäsenet
Milloin matka järjestetään? Riippuu kohteesta
Minne matka suuntautuu? Maailman halutuimpiin matkakohteisiin
Pätevöitymisaika: Tammi-joulukuu

Presidential executivet voivat ansaita upean VIP-paketin!

TÄÄLTÄ näet tarkat pätevöitymisvaatimukset.

Mille matkalle sinä pätevöidyt tänä vuonna? Aseta tavoitteesi jo nyt, jotta pääset varmasti mukaan. Odotamme jo, että näemme sinut ansaitulla, ikimuistoisella matkalla.

* Ilmoitetut matkustusajankohdat ovat arvioita. Kohde, matkaohjelma ja muut tiedot tarkentuvat lähempänä matkaa. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us