Uusi Team Manager: Mary-Janne Nystøl


Kahden lapsen äiti, ravitsemusterapeutti ja entinen sisustussuunnittelija Mary-Janne Nystøl Norjasta kertoo liiketoimintansa kasvaneen tasaisesti sen jälkeen, kun hän saavutti Team Leaderin nimikkeen. Team Manageriksi noustakseen hän laati yhdessä (myös vastikään Team Managerin tason saavuttaneen) Marianne Henriksenin kanssa Purify-ohjelmaan pohjautuvan liiketoimintasuunnitelman.

Team Managerin nimike mielessään Mary-Janne ja Marianne kannustivat tiimejään asettamaan Purify-ohjelmaan ja -tuotteisiin liittyviä tavoitteita. Uudelle tasolle noususta on kiittäminen Mary-Jannen johtajuustaitoja ja hänen tiiminsä ahkeruutta ja työmoraalia.

”Koko tiimi tekee töitä sydämellään. Haluamme olla hyvä ihmisiä ja roolimalleja sekä sivistää toisiamme”, Mary-Janne sanoo. ”Silloin menestymme kaikki.”

Mary-Janne ryhtyi ravitsemusterapeutiksi vuonna 2013, kun hän oli itse joutunut muuttamaan elintapojaan yliherkkyyksien vuoksi. Nyt hän harjoittaa Synergy-liiketoimintaansa ravitsemusterapeutin työn ohella. Liiketoiminnan myötä hän toivoo jonain päivänä pystyvänsä viettämään enemmän vapaa-aikaa. Samalla hän haluaa auttaa mahdollisimman monia omaksumaan terveemmät elintavat.

”Halusin auttaa muitakin toteuttamaan samat hyödylliset ruokavaliomuutokset, jotka itse tein”, Mary-Janne kertoo. ”Monet ihmiset tarvitsevat apua paremman elämäntyylin edellyttämien yksinkertaisten muutosten tekemiseen.”

Matka Utahiin maaliskuussa 2015 mullisti Mary-Jannen elämän. Hän samaistui Synergyn menestyksekkäisiin jäseniin – erityisesti häntä inspiroi Double Presidential Executive Dianne Leavitt. Valmistuslaitos löi hänet ällikällä, ja hän pääsi vierailemaan myös Hughes Center for Research and Innovation -keskuksessa kaksi viikkoa ennen sen avajaisia. Ravitsemusterapeuttina Mary-Jannelle oli tärkeää varmistaa Synergy-tuotteiden laatu ja teho, ennen kuin hän ryhtyi myymään niitä asiakkailleen.

”Haluan nähdä tiimini menestyvän ja sen jäsenten saavuttavan tavoitteensa ja unelmansa. Tiedän, että siihen ei mene enää kauaa.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us