LEGACY-PALKINNOT 2017

Synergyn arvostetut ja himoitut Legacy-palkinnot jaetaan vuosittain. Palkintoluokkia on kolme: Will Martin Hope of Synergy -palkinto, Dan Higginson Humanitarian -palkinto ja Foundation of Excellence -palkinto.WILL MARTIN HOPE OF SYNERGY

Tämä palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, joilla on kerrottavanaan Synergyn tuotteisiin, liiketoimintaan tai terveyteen liittyvä ainutlaatuinen ja inspiroiva tarina.

Daniel Krawcewicz
Puola

Daniel on ollut mukana Synergyn Euroopan-toiminnassa alusta lähtien, ja hän kuuluu Puolan perustajajäseniin. Huolimatta vuosien saatossa kokemistaan vastoinkäymisistä Daniel on uskollinen Synergylle ja tiimilleen. Hän tekee kaikkensa Synergyn menestyksen eteen.

Christer Sverre
Norja

Christer ahkeroi kovasti menestyäkseen. Hän huomioi tiiminsä tarpeet ja motivoi sen jäseniä saavuttamaan korkeimmatkin tavoitteensa. Christerin mukaan optimismi ja muista välittäminen ovat hänen menestyksensä kulmakivet. Hänen rekrytointitaitonsa ovat ällistyttävät, ja hän voittikin Norjan vuoden rekrytoijan palkinnon.

Nicola Barbieri
Italia

Nicola on tavoitellut Team Directorin nimikettä väsymättä, kärsivällisesti ja sinnikkäästi. Kaikki hänen yhteistyökumppaninsa arvostavat ja kunnioittavat häntä. Hän toimii proaktiivisesti, eettisesti ja intohimoisesti.

Martina Kodrun
Slovenia

Martina on personal trainer, joka saa inspiraationsa huipputason hyvinvoinnista. Hän suhtautuu terveyteen intohimoisesti, ja hänellä on selkeä visio Synergy-liiketoiminnastaan. Hän tekee uutterasti ja hellittämättä töitä kaikkien tavoitteidensa eteen.

Sarah Chambers
Iso-Britannia

Sarahilla on kerrottavanaan todella inspiroiva tarina ProArgi-9+-tuotteesta, joka kirjaimellisesti mullisti hänen elämänsä. Nyt hän pystyy tekemään asioita, joihin hän ei uskonut koskaan enää kykenevänsä. Koska hänellä on omakohtaista kokemusta Synergy-tuotteiden tehosta, hän osaa kertoa niiden eduista vakuuttavasti. Hän haluaa auttaa myös muita löytämään ProArgi-9+:n hyödyt.FOUNDATION OF EXCELLENCE

Tämä palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, jotka ovat edistäneet Synergy WorldWiden toimintaa poikkeuksellisella tavalla.

Christine & Hansy Herrmann
Saksa

Christinen ja Hansyn mukaan Synergy WorldWide on parasta, mitä heille on tapahtunut. Synergyn johtajat kehuvat parivaljakkoa yhdeksi ahkerimmista heidän tapaamistaan tiimeistä. Pariskunta ei anna periksi takaiskujen edessäkään. Ryhdyttyään harjoittamaan Synergy-liiketoimintaa täysipäiväisesti Herrmannit saavuttivat Team Directorin nimikkeen, eikä heidän vauhtinsa ole siitä hidastunut.

Roman Tanzler
Itävalta

Romanin into ja vilpittömyys ovat hänen menestyksensä perusta. Hän on varsinainen rekrytointimestari. Hänen nimensä on mukana useimmilla tunnustuslistoilla. Pelkästään huhtikuussa hän rekrytoi 18 uutta tiimiläistä, ja hänen tiimiinsä kuuluu aina kymmenkunta Go Elite -bonuksen saavuttanutta jäsentä. Hän osaa näyttää muille, mikä on mahdollista.

Miimu Jaatinen
Suomi

Vaikka Miimulla riittää tehtävää Synergy-liiketoiminnan lisäksikin, hän on ahkera tiimiläinen ja hänen positiivinen asenteensa tarttuu myös muihin hänen organisaationsa jäseniin. Synergyyn tutustuessaan hän opiskeli ja odotti lasta, ja tulevaisuus näytti epävarmalta. Nyt Miimu kasvattaa Synergy-liiketoimintaansa väsymättä ja auttaa myös muita menestymään, ja hänellä perheineen menee hyvin.

Fernando Gatti
Italia

Vaikka Fernando ei olekaan ollut Synergy-tiimin jäsen vielä kovin kauaa, hän on työskennellyt verkostomarkkinoinnin parissa jo lähes 30 vuotta. Hänen vaikutuksensa Italian-markkinoilla ja myös muualla Euroopassa on ollut valtava. Hän on opettanut eurooppalaisia tiimin jäseniä hyödyntämään omaa liiketoimintajärjestelmäänsä, ja monet ovatkin menestyneet sen myötä. Fernandolla on suuria tavoitteita omalle liiketoiminnalleen ja kasvavalle organisaatiolleen. Epäilemättä hän myös saavuttaa ne.DAN HIGGINSON HUMANITARIAN AWARD

Tämä palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, jotka ovat auttaneet ihmisiä poikkeuksellisella tavalla niin Synergy WorldWidessa kuin sen ulkopuolellakin.

Reidun Lydersen Dalheim
Norja

Reidun kertoo olleensa kilpailuhenkinen koko ikänsä – oli kyse sitten urheilusta tai liiketoiminnasta. Hän on luonteeltaan seikkailunhaluinen, ja jos hän sanoo tekevänsä jotain, hän myös pitää sanansa. Hän tukee organisaationsa jäseniä ihailtavalla tavalla. Hän käyttää aikaansa auliisti muiden auttamiseen ja on aina valmis jakamaan viisauttaan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us