Synergyn sponsoroima pikaluistelija mukaan maailmancupiin


Tommi Pulli saavutti tavoitteensa Saksan Inzellissä järjestetyissä pikaluistelun maailmancupkarsinnoissa ja pääsi mukaan maailmancupiin 1 500 metrin matkalle – eikä siinä kaikki. Hän myös rikkoi henkilökohtaisen ennätyksensä ja on virallisesti tapahtuman nopein suomalainen pikaluistelija.

”Pikaluistelussa on kyse hallinnasta ja tarkkuudesta”, Tommi sanoo. ”Pienikin virhe voi pilata koko kisan. Mikään ei kuitenkaan voita sitä onnistumisen tunnetta, kun selviää mutkista vauhdilla g-voimista huolimatta. Rakastan lajia juuri sen vaikeuden takia – ja joskus myös vihaan sitä samasta syystä.”

24-vuotias Tommi on luistellut ammattitasolla viisi vuotta. Hänellä ovat käytössään kaikki tällä hetkellä Euroopassa myytävät Synergy-tuotteet – ProArgi-9+, e9, Phytolife, Mistify, Body Prime ja SLMsmart-ateriankorvike – joista hän hakee puhtia niin harjoitteluun kuin arkeenkin.

Tommin Synergy-tuotteet hupenevat aina vinhaan. Hän nauttii neljä ProArgi-9+-paketillista päivässä (ja kilpailupäivinä kahdeksan), Mistify-pullollinen riittää hänellä kolmeksi päiväksi, hän juo SLMsmart-ateriankorviketta palautusjuomana rankan harjoittelun jälkeen, ja e9 auttaa häntä jaksamaan pitkien treenien aikana. Myös Body Primea ja Phytolifea Tommi käyttää säännöllisesti. Niiden avulla hän ylläpitää yleistä terveyttään.

”Suosikkini on ehkä ProArgi-9+”, Tommi toteaa. ”Olen käyttänyt kaikkia tuotteita, ja niiden vaikutuksen todella huomaa. Onkin ollut hienoa päästä kokeilemaan niitä. Synergyn saaminen sponsoriksi oli onnenpotku.”

Tommi jatkaa Synergy-lisäravinteiden käyttöä valmistautuessaan Kiinan Harbinissa 11.–13.11. sekä Naganossa 18.–20.11. järjestettäviin kansainvälisen luisteluliiton maailmancupeihin. Synergy WorldWide seisoo kannustusjoukoissa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us