Lokakuun huippurekrytoija: Nina Tapojärvi


Nina Tapojärvi esitteli viime kuussa liiketoiminnallisia taitojaan ja todisti luottamuksensa Synergyn mahdollisuuksiin. Hän rekrytoi lokakuun aikana seitsemän uutta tiimin jäsentä ja ansaitsi saavutuksellaan Suomen huippurekrytoijan tittelin.

Vielä pari vuotta sitten Nina kaipasi mahdollisuuksia edistää omaansa ja muiden hyvinvointia, mutta hän ei tiennyt, kenen puoleen kääntyä. Sitten hän tutustui Synergyyn vuonna 2014 ja tajusi löytäneensä etsimänsä tilaisuuden.

Kokeiltuaan tuotteita ja tutustuttuaan Synergyn liiketoimintamalliin Nina totesi pian olevansa osa tärkeää suunnitelmaa. Hän ryhtyikin innolla kertomaan Synergy-elämäntyylistä myös muille.

”Jatkossa haluan panostaa Synergy-liiketoimintaan entistäkin tarmokkaammin”, Nina sanoo. ”Uskon, että kertomalla yrityksen upean ravitsemusohjelman eduista voin auttaa ihmisiä. Minusta tuntuu siltä, kuin olisin löytänyt oman elämäni ja terveellisten elintapojen kartan, ja haluan jakaa sitä myös muille.”

Onnittelut Ninalle menestyksekkäästä kuukaudesta. Saa nähdä, mitä hän vielä saavuttaakaan. Parhaan rekrytoijan haaste jatkuu vielä loppuvuoden.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us