Aasiaan seitsemän uutta executive-jäsentä

Aasian Synergy on taas iskussa. Sen riveissä on nyt seitsemän uuden executive-nimikkeen saavuttanutta jäsentä. Tiimin vauhti vain kasvaa sen odottaessa lähitulevaisuuden jännittäviä uusia käänteitä. Tutustu uusiin executive-jäseniin:

PRESIDENTIAL EXECUTIVE

Kamphol Preechasirichok, Thaimaa

Kamphol hakeutui verkostomarkkinointialalle aikomuksenaan menestyä, ja kahdeksan vuotta hän työskenteli eri yritysten riveissä saavuttamatta tavoitettaan.  Sitten hän tutustui Synergy WorldWideen.

Triple Presidential Executive Yun Tae Hwang esitteli Synergy WorldWiden Kampholille tammikuussa 2012 ja perehdytti miehen Eagles-järjestelmään, jonka Kamphol uskoo voivan toteuttaa unelmia ympäri maailmaa.

”Aikani Synergyn jäsenenä on ollut tähänastisen urani parasta”, Kamphol toteaa. ”Elämäni on muuttunut valtavasti. Nyt ymmärrän todella, mitä suuret saavutukset merkitsevät.”

EMERALD EXECUTIVES

Koko K.K., Japani

Koko on Synergyn edelläkävijöitä, ja hän aloitti Synergy-liiketoiminnan Japanissa jo ennen markkinoiden virallista avaamista. Nainen on tehnyt kaikkensa Japanin-markkinoiden menestyksen eteen. Koko liittyi Synergyn jäseneksi vuonna 2003, ja siitä lähtien hän on johdonmukaisesti kertonut ihmisille hyvän terveyden tärkeydestä ja Synergy-tuotteiden laadusta.

Kouichi Yanaoka, Japani

Kouichi nousi Synergy WorldWiden executive-tasolle 26-vuotiaana. Hän uskoo vakaasti perinnön jättämisen periaatteeseen, ja sen nimissä hän järjestää hyväntekeväisyystapahtumia, joissa on mukana tuhansia ihmisiä.

Kouluaikoinaan Kouichi kävi kymmenissä japanilaiskaupungeissa, ja matkoillaan hän havaitsi sivistyneessä kotimaassaan yhteiskunnallisia ongelmia. Niinpä hän päätti opiskella kasvatusta ja henkilöstöresurssien kehittämistä, jotta hän voisi auttaa näiden ongelmien ratkaisemisessa.

Nykyään Kouichi pitää seminaareja ja tapaamisia, joihin osallistuu lukemattomia pari-kolmekymmenvuotiaita ihmisiä. Osallistujat pitävät Kouichia esikuvanaan ja ilmaisevat usein tahtovansa olla samanlaisia.

Ir Erfiansyah, Indonesia

Ennen Synergyn jäseneksi liittymistään Erfiansyah työskenteli toisen verkostomarkkinointiyrityksen parissa kahdeksan vuotta. Hän kokosi suuren tiimin ja voitti palkintoja, ja häntä pidettiin yhtenä yrityksen tärkeimmistä jäsenistä.

Kun hänen liiketoimintansa alkoi tyrehtyä, Erfiansyah ryhtyi etsimään uutta, vahvaa verkostomarkkinointiyritystä, joka tarjoaisi laadukkaita tuotteita ja jolla olisi todistetusti toimiva liiketoimintajärjestelmä sekä mielenkiintoinen markkinointistrategia. Synergy WorldWide täytti nämä vaatimukset.

”Verkostomarkkinoinnissa parasta on se, että saan jatkuvasti petrata johtajuus- ja liiketoimintataitojani ja keskittyä itseni kehittämiseen”, Erfiansyah toteaa. ”Liiketoiminnan myötä pääsen tapaamaan yhteiskunnalliselta ja koulutustaustaltaan erilaisia, inspiroivia ihmisiä, jotka haaveilevat samasta kuin minäkin: taloudellisesta vapaudesta ja hyvinvoinnista.”

Arucha Srimaratana, Thaimaa

Thaimaasta kotoisin oleva 27-vuotias Arucha liittyi Synergyn jäseneksi vuonna 2014. Hän on huomannut, että Eagles-järjestelmää voi hyödyntää kuka tahansa iästä ja kokemuksesta riippumatta. Hän itse on elävä todiste tästä. Vaikka hän on suhteellisen nuori eikä hänellä ole paljonkaan kokemusta liiketoiminnasta, hän on päässyt toteuttamaan unelmiaan Synergyn kautta.

”Olen todella kiitollinen mielekkäästä urastani Synergyn jäsenenä”, Arucha kertoo. ”Arvostan valtavasti Eagles-järjestelmää, sillä se voi tehostaa kenen tahansa liiketoimintaa.”

Aruchan kasvatti uuttera ja inspiroiva äiti, ja nainen on iloinen siitä, että hän pystyy nyt korvaamaan äidilleen tämän perheensä eteen tekemiä uhrauksia.

”Tärkeää ei ole se, ketä uskomme olevamme, vaan se, mitä voimme saavuttaa ja mitä meistä tulee”, Arucha sanoo. ”Ihmeitä voi tapahtua milloin vain, kunhan vain uskomme niihin.”

PEARL EXECUTIVES

Uuden Presidential Executiven ja uuden Emerald Executiven lisäksi Thaimaassa on nyt myös kaksi uutta Pearl Executivea. Onnittelut U Aye ja Yan Yee Lintille sekä Tossapol Jangpanichkulille tämän tärkeän virstanpylvään saavuttamisesta Synergy WorldWiden joukoissa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us