Uusi Team Manager: Oliver Staudenmann

Oliver Staudenmann on toiminut hitsaustarkastajana, teknologina ja insinöörinä. Tämä yleismies kelpaisi tiimiin kuin tiimiin. Synergy on onnekas saadessaan ahkeran Oliver tiimiinsä. Hän on uusin eurooppalainen Team Manager ja promotoi ProArgi-9+ -tuotetta, jolla on ollut merkittävä vaikutus hänen terveyteensä.

Oliver syntyi Sveitsissä, varttui Norjassa ja asuu nykyään Brasiliassa. Hän matkustelee maailmalla työstämässä tärkeitä rakennushankkeita. Hän osallistui äskettäin Angolassa maailman suurimpaan merenalaiseen rakennushankkeeseen. Noin 1 500 metrin korkuisen merenalaisen rakennelman pystyttäminen oli vastustamaton haaste.


Menestyksekäs Oliver kiinnostui verkostomarkkinoinnista vuonna 2003 ja työskenteli suoramyyntifirmassa vuosina 2004–2007. Hän jatkoi kompensaatio-ohjelmien tutkimista mutta keskittyi tavoitteisiinsa hitsausalalla. Oliver oli yhä kiinni päivätyössä, kun ystävä ja sponsori Martin Østvang esitteli hänelle Synergyn vuonna 2009. Oliver alkoi kasvattaa Synergy-liiketoimintaansa vasta vuonna 2014 tutustuttuaan ProArgi-9+ -tuotteeseen vaikeiden terveysongelmien takia.

”ProArgi9+ pelasti urani ja terveyteni”, kertoo Oliver. ”Synergy sopii minulle, koska sillä on laadukkaat tuotteet, hyvä maine ja ainutlaatuiset kompensaatio-ohjelman palkinnot.”

Team Manager -nimikkeen saanut Oliver uskoo Synergyn tunnustusjärjestelmän toimivan, koska se luo tavoitteita. Hän on vakuuttunut, että Elite Honors -malli johtaa vakaaseen liiketoimintaan ja kestävään menestykseen. Oliver sponsoroi viittä Elite Honors -pätevöityjää.

Oliverin menestysfilosofiaan kuuluu unelmoiminen, tavoitteiden asettaminen, suunnitelmallisuus ja suunnitelmissa pysyminen. Suunnitelmaa voi aina hioa, mutta tavoitteiden tulisi olla pysyviä. Hänen mottonsa on: ”Olematon suunnitelma on suunnitelma epäonnistua”.

”Olen ylpeä, koska tiedän auttaneeni monia kohentamaan terveyttään ja elämäntapojaan”, kertoo Oliver. ”Minun ja tiimini suurin tavoite on auttaa miljoonia ihmisiä parantamaan elämäänsä samalla tavoin, erityisesti Etelä-Amerikassa.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us